Companie Germana condamnata pentru Contracte false cu Muncitorii Romani!

Compania din sudul Badenului a stabilit un model de afaceri ilegal în care majoritatea muncitorilor români erau angajați într-o serie de companii. Acesta este modul în care trebuie eludată obligația de securitate socială.

O companie de top specializată în proiectarea de facilități exterioare din Beton, din sudul Badenului a încheiat contracte false cu muncitori de cetățenie româna pentru a eluda obligația de plată a asigurărilor sociale. Într-o decizie care a fost difuzată marți, instanța socială regională a confirmat o hotărâre a primei instanțe într-un caz-test, potrivit unui purtător de cuvânt al instanței de la Stuttgart. 28 de proceduri paralele sunt încă pe rolul instanței sociale. Compania trebuie să plătească plăți înapoi mari, suma exactă neputând fi comunicată de purtătorul de cuvânt.

Potrivit sentinței, majoritatea cetățenilor români lucrează pentru companie de ani de zile. Pentru a eluda obligația de asigurări sociale, angajații au înființat numeroase societăți de drept civil la ordinul unui intermediar, fiecare formată din două sau mai multe persoane. Potrivit instanței, toate PFA-urile aveau contracte specificate cu același conținut și căminul muncitorilor români ca adresă de afaceri.

„A fost un construct conceput de firma de specialitate, care a fost prezentat muncitorilor români spre semnare în mod unilateral și fără nicio implicare sau influență asupra designului”, a spus purtătorul de cuvânt al instanței. În acest sens, PFA a reprezentat un înveliș gol, care a fost fondat doar în pretenție.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu