Blocare totală în Salzburg și Oberösterreich de luni, școlile se vor închide și ele

Conferința guvernatorului va decide mâine, împreună cu guvernul federal, cum să procedeze. Pentru Austria Superioară și Salzburg, blocarea totală este deja fixată de luni. De asemenea, școlile sunt închise.

Purtătorul de cuvânt al guvernatorului Austriei Superioare, Thomas Stelzer, a confirmat pentru Kleine Zeitung: Blocarea pentru Austria Superioară și Salzburg este deja fixată de luni viitoare. Stelzer a anunțat acest lucru în parlamentul statului în urmă cu câteva minute. Școlile din Austria Superioară și Salzburg vor fii, de asemenea, închise – o măsură pe care s-ar fi dorit să o evite, dar în care se înclină la orientările relevante.

 Mâine, vineri, va decide cum merg lucrurile cu restul Austriei. Conferința guvernatorului din Tirol va fi „Summitul Corona”.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu