Informare pentru Avocații Romanii ce si-au luat Titlu de avocat pe oua!

Legea partidelor politice 14/2003 modificata prin Legea 114/2015 precizează clar ca partidele politice pot fi doar pe teritoriul României si nu in strainatate!

Deci daca un cetățean roman ce este membru de partid in ROMÂNIA părăsește la un moment-dat România, poate deveni in noua tara membru de partid fără sa își piardă titlu de membru de la partidul din România.

Articolul 8 din Legea partidelor politice, precizează ca un cetățean nu poate fi membru de partid la doua sau mai multe partide. Da, este adevărat, dar asta se aplica national, adica in ROMANIA pentru ca art.4 specifică clar ca nu pot activa in strainatate.

Deci dragi Juriști pe Oua, inainte de a citi un articole de lege, ar fi bine sa va gândiți, daca sunteti in stare sa citiți toata legea si nu doar ce va place vouă!

Chiar si in articolul 14 al legii se specifică clar ” la nivel național, cât și la nivel local, “. Adica încă o data se face referire doar in ROMANIA.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu