La 91 de ani, cultivă marijuana într-o casă de bătrâni

Este frumos când o femeie de peste 90 de ani încă se bucură de îngrijirea plantelor. Rău dacă cultivă canabis într-o casă de bătrâni. Poliția ia vizitat – așa cum sa întâmplat în districtul șvab Günzburg.

O angajată a casei de bătrâni din Krumbach a observat pe balconul bătrânei o planta interesanta dar tot odată și suspectă.

Angajatul a alertat poliția, care a sosit duminică si a inspectat decorațiunile de pe balcon și, de fapt, s-a demascat ca planta este canabis. Femeia în vârstă nu părea nici recunoscătoare pentru această clarificare, nici fericită de confiscarea viitoare.

Nu sunt de acord cu o securitate

a spus bătrâna către polițist!

Rezidenta a fost complet surprinsă pentru că nu știa numele plantei și nu știa nimic despre interdicția cultivării ”, a raportat poliția. „Cu toate acestea, din moment ce îi plăcea planta și o întreținea de mult timp, nu a fost de acord ca oficialii să o pună sub sechestru.

Doar printr-o bună convingere și după explicații repetate, femeia în vârstă a fost apoi gata să o predea de bună voie. Nu a putut fi stabilit la început modul în care tânărul de 91 de ani a obținut sămânța. Nu își va recupera planta iubită. Planta trebuie distrusă într-un viitor previzibil, deoarece este un narcotic, a spus un oficial.