Lantul de Restaurante KFC mi-a stricat viața!

„Mâncam un Burger acasă în timp ce mă uitam la televizor – și dintr-o dată am auzit o crăpătură puternică. A fost articulația maxilarului meu stâng “.

Holly Strevens, 34 de ani, din Portsmouth, Marea Britanie, nu va uita această cină. Nu pentru că burgerul de pui cu ceapa uscata a fost deosebit de gustos. Dar din cauza următoarelor cinci operații și a celor douăsprezece șuruburi de pe partea stângă a gurii!

Foto: Caters News Agency

După ce a consumat burgerul KFC, care era probabil stivuit prea sus, mamei singure i s-a diagnosticat o defecțiune a articulației maxilarului. Acest lucru este raportat de „Daily Mail” britanic.

Holly: „Mi s-a părut îngrozitor … Probabil că am deschis gura prea larg când am luat o mușcătură de la burger.” Ea spune că viața ei a fost distrusă: are o durere constantă și nici nu mai poate mânca nici măcar un măr. Și-a pierdut slujba de funcționară cu fracțiune de normă din cauza plângerilor.

Acum are chiar și un înlocuitor artificial al maxilarului în stânga. Și o cicatrice de la lobul urechii la sprânceană.

Foto: Caters News Agency

Holly Strevens crede acum că restaurantele de tip fast-food ar trebui să reducă dimensiunea burgerilor lor, astfel încât să nu se întâmple nimănui.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu