In locuri de joaca închise doar cu masca! - preprod.erichmocanu.tv

In locuri de joaca închise doar cu masca!

Sponsored

Mască obligatorie la locurile de joacă in interior de la a șasea aniversare

VGH München a decis că copiii de peste 6 ani trebuie să poarte o mască pe locurile de joacă interioare.

O altă decizie a VG Würzburg din 3 august 2021, împotriva căreia statul liber Bavaria depusese o plângere, a fost revocată de către cel de-al 25-lea Senat responsabil cu legea de protecție împotriva infecțiilor. Cerința de mască rezultă din cea de-a 13-a ordonanță bavareză privind protecția infecțiilor. Faptul că regulamentul pentru locurile de joacă interioare se referă la o prevedere în care este prevăzută o cerință de mască pentru „pasageri” nu împiedică acest lucru. Regulamentul se aplică în mod corespunzător și vizitatorilor la locurile de joacă interioare. Se poate presupune că statul liber Bavaria dorește să reducă în mod eficient riscul de infecție, în special în interior.

Sursa: Comunicat de presă al VGH München v. 08/12/2021 dosar 25 CE 21.2085

După cum vedeți, judecători fac ce vor ei! Daca politicul dorea sa restricționeze locurile de joaca închise, de ce nu au menționat asta in lege?!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu