lista sportivilor din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin – video

Ziarul german Berliner Zeitung a publicat un material care încearcă să răspundă la motivele pentru care „un număr neobișnuit de mare de jucători de fotbal profesioniști și amatori s-au prăbușit [pe teren] în ultima vreme”, arată Summit News. ActiveNews a găsit și alte două liste care circulă în presa străină sau în spațiul online românesc. Lista impresionantă rezultată, pe care o publicăm inclusiv cu trimiteri active către cele mai multe cazuri, este departe de fi completă. De exemplu, la începutul lunii, un tânăr fotbalist de 26 de ani, Grant Hill, a murit subit „din cauze necunoscute”. Decesul lui nu figurează pe aceste liste. În baza articolului găsiți și o filmare cu diferite cazuri de acest gen petrecute de la începerea Vaccinării Mondiale.

Intitulat „Afecțiuni cardiace misterioase în fotbal”, articolul din Berliner Zeitung începe prin a evidenția cazul lui Sergio Agüero de la FC Barcelona, atacantul în vârstă de 33 de ani care a trebuit recent să fie retras de la un meci după 41 de minute din cauza unor amețeli și a unor dificultăți de respirație, despre care relatat și ActiveNews.

„Jucătorul profesionist al echipei FC Barcelona, Sergio Agüero, va lipsi [de pe teren] cel puțin trei luni. Jucătorul de 33 de ani a fost înlocuit în meciul contra celor de la Deportivo Alavés din cauza unor probleme respiratorii. În prezent, este tratat de un cardiolog pentru probleme cu inima. La Campionatul European, jucătorul Christian Eriksen s-a prăbușit în fața camerelor de filmat. Diagnostic: stop cardiac. Eriksen a supraviețuit.” scrie Berliner Zeitung în introducere.

Articolul prezintă un număr mare de cazuri recente de fotbaliști care au avut probleme cardiace sau care pur și simplu s-au prăbușit pe teren, unele dintre ele soldându-se cu moartea

Iată lista de fotbaliști întocmită de Berliner Zeitung:

 • Meci abandonat din cauza unui stop cardiac al arbitrului într-un joc al echipei Lauber SV (districtul Donauwörth)
 • Un fotbalist în vârstă de 17 ani de la JSG Hoher Hagen a trebuit să fie resuscitat în timpul meciului de la Hannoversch Münden.
 • Un jucător amator de la Gifhorn, Marvin Schumann, a trebuit să fie resuscitat după ce a suferit un stop cardiac.
 • O arbitră asistent la un meci al Kreisliga Augsburg din Emersacker se prăbușește din cauza unor probleme cardiace.
 • Un jucător din liga districtuală SpVgg. Oelde II a trebuit să fie resuscitat de adversarul său
 • Un jucător de la Birati Club Münster s-a prăbușit în timpul unui meci dintr-o ligă regională împotriva FC Nordkirchen II.
 • Fotbalistul Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, moare din cauza unui atac de cord în timpul unui meci în Anglia.
 • Antrenorul portarilor de la SV Niederpöring a suferit un infarct după un antrenament.
 • Lucas Surek (24 de ani) de la BFC Chemie Leipzig se retrage din cauza unei suspiciuni de afecțiune a mușchiului cardiac 
 • Kingsley Coman (25 de ani) de la FC Bayern München a avut nevoie de operație pe cord după o aritmie cardiacă.
 • Antrenorul Dirk Splitsteser de la SG Traktor Divitz s-a prăbușit fără viață pe marginea terenului de fotbal
 • Rune Coghe (18 ani) de la clubul belgian Eendracht Hoglede a suferit un infarct în timpul unui meci
 • În timpul meciului de calificare la Cupa Mondială de fotbal feminin dintre Germania și Serbia de la Chemnitz, o arbitră de tușă din Anglia a trebuit să fie scoasă de pe teren din cauza unor probleme cardiace.
 • Căpitanul Dietmar Gladow din Thalheim (Bitterfeld) a suferit un atac de cord fatal înaintea unui meci.
 • Antrenorul de fotbal Antonello Campus, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit mort în timpul unui antrenament cu echipa sa de tineret în Sicilia.
 • Anil Usta de la VfB Schwelm (Ennepetal) s-a prăbușit pe teren din cauza unor probleme cardiace.
 • Dimitri Liénard, de la FC Strasbourg, s-a prăbușit cu probleme cardiace în timpul unui meci din Ligue 1.
 • Diego Ferchaud (16 ani) de la ASPTT Caen a suferit un stop cardiac într-un meci de campionat U18 la Saint-Lô
 • Fotbalistul belgian Jente Van Genechten (25 de ani) a suferit un stop cardiac în primele etape ale unui meci de cupă.
 • Fotbalistul amator belgian Jens De Smet (27 de ani) din Maldegem a suferit subit un atac de cord în timpul meciului și a murit la scurt timp în spital.
 • Un fotbalist în vârstă de 13 ani de la clubul Janus Nova din Saccolongo (Italia) a suferit un stop cardiac și s-a prăbușit pe teren
 • Andrea Astolfi, directorul sportiv al echipei Calcio Orsago (Italia), a suferit un atac de cord după ce s-a întors de la antrenament. A murit la vârsta de 45 de ani.
 • Abou Ali (22 de ani) a făcut stop cardiac și s-a prăbușit pe teren în timpul unui meci din liga 2 în Danemarca.
 • Fabrice N’Sakala (31 de ani), de la Besiktas Istanbul, s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie transportat la spital.

Deși articolul din Berliner Zeitung nu sugerează că problemele cardiace ar putea fi reacții adverse la vaccinurile COVID, este cunoscut faptul că mulți sportivi au fost condiționați cu vaccinarea pentru a putea continua să participe la evenimentele sportive. La fel de cunoscut este faptul că numeroase cazuri de miocardită și pericardită au fost înregistrate în urma vaccinărilor Covid, aceste afecțiuni numărându-se printre efectele adverse menționate în prospectele serurilor Pfizer-BioNTech și ModeRNA.

La rândul său, un alt ziar german, Report24, a publicat un articol intitulat „De la vârsta de 13 ani! Lista lungă a sportivilor decedați “subit” sau ajunși în stare gravă de sănătate”, în deschiderea căruia se pune întrebarea cum de tocmai începând cu mijlocul anului 2021 a început să se observe un număr suspect de mare de decese „subite și neașteptate” în rândul sportivilor de performanță. Nici un reprezentant al autorităților nu poate (sau nu vrea) să explice o posibilă înmulțire a acestora odată cu lansarea serurilor pe bază de terapie genică. Potrivit presei și politicienilor posibil șantajați și mituiți, acestea sunt coincidențe nefericite – deși până și copii de 13 ani se prăbușesc pe teren cu probleme cardiace, mai scrie sursa menționată.

Iată lista întocmită cu multă atenție și după multe cercetări de publicația Report24, în ordine cronologică, începând cu luna iunie a acestui an:

Fostul profesionist Giuseppe Perrino, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește în timpul unui joc de caritate pentru fratele său mort și moare și el.

7 iunie 2021, german, 38 de ani Profesionistul de tenis de masă Michael Schneider a murit subit.
12 iunie 2021, danez, 29 de ani Fotbalistul Christian Eriksen s-a prăbușit în timpul unui meci din Campionatul European – are nevoie de un stimulator cardiac pentru tot restul vieții.
22 iunie 2021, maghiar, 18 ani Fotbalistul Viktor Marcell Hegedüs a murit în timpul exercițiilor de încălzire din cadrul unui antrenament în Ungaria.
14 iulie 2021, olandez, 31 de ani Campionul olimpic la patinaj viteză Kjeld Nuis este grav bolnav după vaccinare și este acum în spital cu probleme cardiace.
16 iulie 2021, egiptean Fotbalistul Imad Bayumi a murit în timpul unui meci amical din Egipt.
22 iulie 2021, german, 36 de ani. Pe 22 iulie s-au întâlnit SV Olympia Schlanstedt și Germania Kroppenstedt. În timpul meciului, jucătorul Schlanstedts Nicky Dalibor s-a prăbușit și a trebuit să fie resuscitat pe teren.
23 iulie 2021, german, 27 de ani Tim B. de la SV Hamberge (Schleswig-Holstein) s-a prăbușit după întoarcerea dintr-un turneu de fotbal și a murit.
24 iulie 2021, german Un jucător de la TuS Hoberge-Uerentrup (Bielefeld) a făcut stop cardiac și s-a prăbușit pe teren
31 iulie 2021, olandeză, 19 ani Whitnée Abriska, o handbalistă în vârstă de 19 ani, a murit în urma unui stop cardiac chiar înainte de o călătorie cu avionul.
02.08.21, Belgia, 18 ani Rune Coghe (18 ani) de la Eendracht Hoglede (Belgia) a făcut infarct în timpul jocului
2 august, 21, Austria, 18 ani Cronică: Jucător cu nume necunoscut, în vârstă de 18 ani, din Burgenland (Austria) s-a prăbușit pe teren și a fost salvat datorită unei intervenții cu elicopterul.
6 august 2021, Germania Un jucător din liga națională al SpVgg. Oelde II a fost resuscitat de adversarul său.
14 august 2021, belgian, 37 ani Fostul fotbalist profesionist francez Franck Berrier, în vârstă de 37 de ani, a murit în urma mai multor atacuri de cord, în timp ce juca tenis.
15 august 2021, german Antrenorul portarilor de la SV Niederpöring a suferit un atac de cord după antrenament.
16 august 2021, francez, 24 ani Profesionistul de la Bordeaux, Samuel Kalu, s-a prăbușit după un stop cardiac survenit în timpul unui meci din Ligue
18 august 2021, belgian, 25 de ani Fotbalistul belgian Jente Van Genechten (25 de ani) a suferit un stop cardiac în primele etape ale unui meci de cupă.
21 august 2021, Turcia, 31 de ani Fabrice N’Sakala (31) de la Besiktas Istanbul s-a prăbușit pe teren fără interferență din partea adversarului și a fost transportat la spital.
22 august 2021, italian, 29 de ani Pedro Obiang, de la clubul italian de liga I Sassuolo Calcio, a ajuns după vaccinarea Covid cu miocardită la spital.
22 august 2021, venezuelean, 30 de ani Campioana națională de maraton a Venezuelei Alexaida Guedez a murit în urma unui atac de cord survenit în timpul unei alergări de 5.000 de metri.
24 august 2021, Luxemburg, 29 de ani José dos Reis, un jucător Red Black Pfaffenthal (Luxemburg), s-a prăbușit pe teren și a trebuit să fie resuscitat.
29 august 2021, german În C-League Dillenburg, un jucător din Hirzenhain s-a prăbușit, jocul fiind apoi anulat.
5 septembrie 2021, francez, 16 ani Diego Ferchaud (16 ani) de la ASPTT Caen a suferit un stop cardiac într-un meci de campionat U18 la Saint-Lô
6 septembrie 2021, austriac Un jucător de la ASV Baden (Austria Inferioară) s-a prăbușit pe teren și a trebuit resuscitat.
6 septembrie, italian, 16 ani Un jucător de fotbal cu nume necunoscut, în vârstă de 16 ani, din Bergamo a suferit un stop cardiac.
06.09.21, Belgia, 27 de ani Fotbalistul amator belgian Jens De Smet (27 de ani) din Maldegem a suferit un infarct în timpul meciului și a murit la spital.
6 septembrie 2021, italian, 13 ani Un fotbalist în vârstă de doar 13 ani, de la clubul Janus Nova din Saccolongo (Italia), s-a prăbușit pe teren cu stop cardiac
7 septembrie 2021, britanic, 17 ani Fotbalistul Dylan Rich, în vârstă de 17 ani, a murit în urma unui atac de cord în timpul unui meci din Anglia.
9 septembrie 2021, German Un jucător de la Birati Club Münster s-a prăbușit în timpul unui meci dintr-o ligă regională împotriva FC Nordkirchen II.
10 septembrie 2021, german, 24 de ani Lucas Surek (24 de ani) de la BFC Chemie Leipzig a dezvoltat miocardită.
11 septembrie 2021, francez, 49 de ani Ain / Franța: Frédéric Lartillot cedează în urma unui infarct după un meci amical în vestiar
11 septembrie 2021, italian, 45 ani Andrea Astolfi, director sportiv la Calcio Orsago (Italia) suferă un infarct fulminant după ce s-a întors de la antrenament și moare la vârsta de 45 de ani fără nicio boală anterioară.
11 septembrie, danez, 22 ani Abou Ali (22 de ani) s-a prăbușit cu stop cardiac în timpul unui meci cu două etape în Danemarca
11 septembrie 2021, olandez, 19 aniJucătorul de hochei pe gheață Sebastiaan Bos a murit subit.
13 septembrie 2021, german Anil Usta de la VfB Schwelm (Ennepetal) s-a prăbușit pe teren cu probleme cardiace
13 septembrie 2021, francez, 33 de ani Dimitri Liénard de la FC Strasbourg s-a prăbușit într-un meci din Ligue 1 cu probleme cardiace.
14 septembrie 2021, SUA 37 de ani Fostul profesionist NFL, Parys Haralson, a murit subit, la vârsta de 37 de ani.
18 septembrie 2021, Germania, 25 de ani Kingsley Coman (25 de ani) de la FC Bayern Munchen a suferit o operație la inimă după o aritmie.
18 septembrie 2021, Canada, 25 de ani Jucătorul canadian de fotbal Francis Perron a murit la scurt timp după un meci.
19 septembrie 2021, Franța, 19 ani Un fotbalist în vârstă de 19 ani de la FC Nantes a suferit un stop cardiac în timpul antrenamentului
19 septembrie 2921, Germania Antrenorul de volei Dirk Splisteser de la SG Traktor Divitz s-a prăbușit mort pe margine
21 septembrie 2021, Augsburg Arbitru asistent al unui joc Kreisliga Augsburg din Emersacker, s-a prăbușit cu probleme cardiace
21 septembrie 2021, Germania La meciul feminin de calificare la Cupa Mondială dintre Germania și Serbia de la Chemnitz, arbitra de linie Helen Byrne a trebuit să fie scoasă de pe teren din cauza unor probleme cardiace
27 septembrie 2021, Germania Joc abandonat din cauza stopului cardiac al arbitrului într-un meci al Lauber SV
27 septembrie 2021, Italia, 20 de ani O tânără călăreață a suferit un atac de cord la sfârșitul unui turneu.
28 septembrie 2021, Germania, 17 ani Un fotbalist în vârstă de 17 ani de la JSG Hoher Hagen a trebuit resuscitat în Hannoversch Münden în timpul jocului
28 septembrie 2021, Italia, 53 de ani Antrenorul de fotbal Antonello Campus, în vârstă de 53 de ani, s-a prăbușit în timp ce se antrena cu echipa sa de tineret în Sicilia.
28 septembrie 2021, SUA, 16 ani Un adolescent vaccinat cu două dozes-a prăbușit în timp ce juca fotbal și a murit la scurt timp după.
29 septembrie 2021, Germania Căpitanul de echipă Dietmar Gladow a suferit un atac de cord fatal înainte de un meci
29 septembrie 2021, SUA Un jucător de fotbal de liceu s-a prăbușit în timpul antrenamentului și a murit în spital.
30 septembrie 2021, Germania Un jucător s-a prăbușit în timpul meciului din liga regională A 2 dintre SV Hoßkirch și TSV Sigmaringendorf. A suferit un stop cardiac și a trebuit să fie resuscitat.
1 octombrie 2021, Germania, 15 ani Tânărul portar Bruno Stein de la FC An der Fahner Höhe din Gräfentonna, Turingia, a murit la vârsta de 15 ani.
3 octombrie 2021, Austria, 64 de ani Fostul antrenor de portari și cel mai recent căutător de talente, Ernst Scherr, a murit subit.
4 octombrie 2021, Germania, 42 de ani Alexander Siegfried de la VfB Moschendorf s-a prăbușit brusc și a murit.
7 octombrie 2921, Italia, 17 ani Un sportiv în vârstă de 17 ani din Colverde a făcut stop cardiac în timpul unui antrenament.
8 octombrie 2021, Franta, 49 de ani Un jucător SC Massay a suferit un atac de cord fatal în timpul jocului.
9 octombrie 2021, MexicCaddy Alberto Olguin s-a prăbușit pe terenul de golf după un atac de cord. Ar fi al doilea deces de acest gen într-o perioadă scurtă de timp.
9 octombrie 2021, Anglia, 29 de ani Atacantul profesionist de la Shrewsbury, Ryan Bowman, a avut nevoie de defibrilator după o jumătate de oră de meci cu probleme cardiace extreme.
10 octombrie 2021, Italia, 18 ani Un fotbalist și-a pierdut conștiența brusc pe teren și a fost resuscitat de colegii săi.
10 octombrie 2021, Franța, 40 de ani După încălzire, un jucător de la Saint-James a suferit un infarct.
10 octombrie 2021, Italia, 59 de ani Un alergător de fond din Biella a murit de insuficiență cardiacă în timpul unei curse.
10 octombrie 2021, Germania În jocul Ligii Westfalia feminine Wacker Mecklenbeck contra Fortuna Freudenberg, o jucătoare s-a prăbușit cu puțin timp înainte de final
12 octombrie 2021 Germania, 25 de ani Lukas Bommer, portarul HC TuRa Bergkamen, a murit subit.
13 octombrie 2021, Mexic, 16 ani Elevul Hector Manuel Mendoza a murit din cauza unui infarct în timpul antrenamentului.
14 octombrie 2021, Brazilia, 18 ani Tânărul fotbalist profesionist Fellipe de Jesus Moreira a suferit un dublu infarct și luptă pentru viață.
14 octombrie 2021, Italia, 27 de ani. Multiplu campion la ciclism, Gianni Moscon, a trebuit operat din cauza unor aritmii cardiace severe.
14 octombrie 2021, Italia, 53 de ani. Un fotbalist AH a suferit un atac de cord în timpul unui antrenament.
15 octombrie 2021, SUA, 14 ani Fotbalista Ava Azzopardi, în vârstă de 14 ani, s-a prăbușit pe teren și acum luptă pentru viața ei într-o comă artificială.
16 octombrie 2021, Franta, 54 ani Jucătorul AH Christophe Ramassamy a murit în urma unui atac de cord survenit în timpul unui meci.
17 octombrie 2021, Franța, 41 de ani. Un fotbalist s-a prăbușit pe teren și a murit, se pare, din cauza unui stop cardiac.
27 octombrie 2021, Austria, 26 de ani Ghanezul Raphael Dwamena s-a prăbușit din cauza unor probleme cardiace severe. El purta un defibrilator înainte de incident.
28 octombrie 2021, Germania, 48 ani Co-antrenorul Hertha BSC, Selim Levent, a murit subit în vacanță.
28 octombrie 2021, SUA, 12 ani Jayson Kidd, în vârstă de 12 ani, s-a prăbușit în timp ce se antrena la baschet, iar mai târziu a murit.
30 octombrie 2021, Spania, 33 de ani Atacantul FC Barcelona Kun Agüero a trebuit să fie înlocuit într-un singur meci din cauza unor probleme cardiace. Acum se află la spital pentru analize. 

La rândul ei, publicista Adriana Vitan Balint publică pe contul ei de Facebook o altă listă impresionantă, cu următorul mesaj: Cum să votezi vaccinarea obligatorie când ai atâtea cazuri de oameni decedați sau rămași cu sechele? Câți bani și ce beneficii să te transforme într-un criminal? Uitați aici o listă lungă de sportivi din lumea întreagă decedați sau schilodiți de vaccin. În condițiile în care toți sportivii sunt verificați și răsverificați medical, extrem de serios și amănunțit, de două ori pe an, în special la inimă. Sunteți pregătiți, dragi politicieni, să ii aveți pe conștiință și pe ai noștri? Dacă aveți îndoieli, puteți verifica orice nume pe google, toate cazurile sunt absolut reale.

Lista Adrianei Vitan Balint

 • Santo Giuliano, dansator de 33 de ani, suferă infarct la 5 zile după vaccin.
 • Jucătorul de tenis olimpic de 32 de ani Joachim Gerard se prăbușește în timpul meciului cu probleme cardiace.
 • Fotbalistul Jalen Leavey de 19 ani moare în campus după meci.
 • Jucătorul de baseball Daniel Brito de 23 de ani suferă un atac cerebral în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 19 ani Tirrell Williams moare în urma prăbușirii pe teren.
 • Fotbalistul Okafor Kelechi de 21 de ani moare în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul de 29 de ani Lee Moses moare în timpul sesiunii de antrenament.
 • Fotbalistul Stephen Sylvester de 15 ani se prăbușește și moare în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul Emmanual Antwi de 18 ani moare după ce se prăbușește pe teren.
 • Fotbalistul de 13 ani Cajetan Chinoyelum Nsofor moare în timpul antrenamentului.
 • Jucătoarea de fotbal Moira Claire Arney de 15 ani a murit în timpul antrenamentului.
 • Andrew Roseman a murit subit și neașteptat, fără informații suplimentare.
 • Fotbalistul Nickolas Lawrinas de 17 ani a murit subit și neașteptat, cauză neclară, potrivit mass-media.
 • Fotbalistul Miquel Lugo de 17 ani s-a prăbușit și a murit în timpul antrenamentului.
 • Fotbalistul Devon DuHart de 16 ani a murit în mod misterios în iulie 2021.
 • Fotbalistul Ivan Hicks, în vârstă de 16 ani, moare de boli cardiovasculare în timpul meciului.
 • Fotbalistul Joe Bradshaw de 19 ani moare misterios în afara campusului, fără concluzia morții.
 • Fotbalistul Drake Geiger de 16 ani se prăbușește și moare în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 15 ani Joshua Ivory se prăbușește și moare în timpul meciului.
 • Fotbalistul de 19 ani Quandarius Wilburn se prăbușește în timpul antrenamentului și moare imediat după.
 • Fotbalistul Dimitri McKee, în vârstă de 17 ani, leșină și moare după antrenament.
 • Rugby Play de 28 de ani, Tevita Bryce se prăbușește în timpul meciului de infarct.
 • Jucătorul de rugby Dave Hyde, în vârstă de 29 de ani, se prăbușește și moare după meci.
 • Jucătorul de baseball Yusuke Kinoshita de 27 de ani se prăbușește și moare în timpul antrenamentului..
 • Ciclista olimpică Olivia Podmore, de 24 de ani, moare subit și misterios în camera ei, iar în cursul acelei săptămâni un alt sportiv sprinter Cameron Burell moare și el misterios.
 • Campionul Jocurilor Olimpice din China de 23 de ani, Gilbert Kwemoi, s-a prăbușit în casa sa și a murit în drum spre spital.
 • 40 de ani. Un alergător de semimaraton s-a prăbușit în timpul cursei și a murit puțin mai târziu
 • Franța, fotbalist de 41 de ani s-a prăbușit pe teren și a murit din cauza unui stop cardio-respirator.
 • SUA, student senior, sportiv John Stokes, suferă de miocardită.
 • Ciclistul Greg Luyssen, de 22 de ani, obligat să-și încheie cariera după vaccin din cauza problemelor cardiace.
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu