Medicament anticorp contra coronavirus de 2.000 de lire sterline aprobat în Marea Britanie - preprod.erichmocanu.tv

Medicament anticorp contra coronavirus de 2.000 de lire sterline aprobat în Marea Britanie

Fostul președinte american Trump a primit deja medicamentul, care este eficient împotriva simptomelor COVID-19, anul trecut, iar autoritatea britanică de reglementare a dat acum aprobarea utilizării preparatului cu anticorpi monoclonali produși de producătorul Roche și Regeneron.

Medicamentul anticorp de la producătorul Roche și Regeneron, despre care se spune că poate reduce riscul bolii severe COVID-19, se numește Ronapreve. Autoritatea britanică de reglementare a anunțat vineri că de acum va fi permisă tratarea simptomelor COVID-19 cu medicamentul. Secretarul pentru Sănătate din Marea Britanie, Sajid Javid, a declarat că ar trebui utilizat în sistemul de sănătate cât mai curând posibil.

Ronapreve conține anticorpi monoclonali care sunt fabricați în laborator și sunt proiectați pentru a dezactiva virusul după infecție. Anticorpii folosiți sunt la fel și atacă virusul la o țintă clar definită. Cu toate acestea, Martin Landray, un expert de la Universitatea Oxford, sugerează că Ronapreve este relativ scump de utilizat. Prin urmare, ne putem aștepta la dificultăți în stabilirea priorităților cu cine este utilizat efectiv agentul. Conform informațiilor dintr-un articol al BBC , utilizarea unică a preparatului costă între 1.000 și 2.000 de lire sterline, care se datorează producției complexe a ingredientelor biologice.

Autoritatea europeană de aprobare EMA examinează, de asemenea, aprobarea cocktailurilor cu anticorpi, în timp ce astfel de metode de tratament sunt deja utilizate pe bază de test în anumite clinici.

Producătorul vaccinului corona Vaxzevria, AstraZeneca, își testează în prezent propriul medicament anticorp, teste clinice care s-au dovedit a fi eficiente în protejarea împotriva bolii COVID-19. Medicamentul AZD7442, care conține o combinație de doi anticorpi cu acțiune îndelungată, reduce riscul de apariție a simptomelor COVID-19 cu 77%. Efectul protector ar trebui să dureze până la douăsprezece luni și, de asemenea, să protejeze împotriva variantei delta dominante în prezent.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu