ROMANCA: 21 DE LUNI DE PROBĂ PENTRU PROXENETISM

Romanca: 21 de luni de probă pentru proxenetism

Ingolstadt – Romanca în vârstă de 35 de ani, ar fi exploatat, monitorizat și repartizat clienți la șase prostituate românce, inclusiv o tânără de 18 ani.

Românca a fost condamnat miercuri după-amiază la Judecătoria Ingolstadt pentru proxenetism și prostituție forțată la o pedeapsă cu închisoare de 21 de luni în stare de probă. Anterior, se ajunsese la o înțelegere între avocat, parchet și instanță, care, în caz de confesiune, ar fi prevăzut o pedeapsă cuprinsă între 18 și 24 de luni de probă.

Femeia, care a apărut la ședință cu o traducătoare, este acuzată de procurorul Jochen Metz a fost acuzata proxenetism în opt dosare de la sfârșitul lunii noiembrie 2019 până în februarie 2021. La fel și în două cazuri de prostituție forțată, deoarece unul dintre compatrioatele avea sub 21 de ani. Potrivit lui Metz, tânăra de 35 de ani a stabilit orele de lucru, locul de muncă, prețurile și alegerea clienților. În plus, 50 la sută din banii strânși s-au îndreptat către româncă.

Munca și cazarea femeilor din sud-estul Europei au fost proprietatea unui catatean din Gerolfing bine călcat, care a folosit și serviciile femeilor și, de asemenea, și-a încasat chiria lunară de 550 de euro fiecare. Bărbatul a murit anul trecut. Au existat deja percheziții la domiciliu acolo în februarie anul curent sub suspiciunea de prostituție și trafic de persoane. În cursul acestui lucru și pentru că fosta iubită a lui Gerolfing-erul a menționat numele acuzatului, au avut loc investigații împotriva tânărului de 35 de ani, așa cum a declarat miercuri anchetatorul responsabil pe standul martorilor. A fost observată și ascultată. Sa descoperit că acuzatul i-a promis prostituatei promisiuni false, cum ar fi un examen medical sau o reședință legală în Germania.

După cum a anunțat inculpata prin avocatul ei, Stefan Roeder, ea a admis acuzațiile. În plus – potrivit lui Roeder – acuzații sunt foarte marii, iar arestarea preventivă de șase luni a fost o lecție pentru ea. Ea a vrut să ajute femeile doar pentru că erau din România. În țara lor de origine ai primi doar 200 de euro pe lună pentru chelneri sau curățenie. Prostituatele din Germania ar fi primit suma în fiecare oră. O așa-zisă vizită „peste noapte” a fost chiar plătită cu 1000 de euro.

Dacă vrei să afli primul cele mai importante știri, te așteptăm în grupul de WhatsApp. http://whatsapp.erichmocanu.ro/
https://whatsapp.erichmocanu.ro

De asemenea, pentru că la momentul săvârșirii infracțiunii, prostituția nu era permisă din cauza restrictiilor Corona și totuși 50 la sută din venituri erau pentru inculpat, procurorul Metz a cerut o pedeapsă suspendată de doi ani și o amendă de 2500 de euro. Apărătorul Roeder consideră că sunt adecvate 18 luni și o amendă.

În plus față de pedeapsa cu închisoarea cu suspendare, care este în cele din urmă un an și nouă luni, 8.500 de euro sunt colectați de la română, ceea ce corespunde unei părți din ceea ce se spune că femeia a câștigat dela prostituate. În plus, ea trebuie să plătească 2500 de euro asociației Wirbelwind și să își asume costurile procedurii. „Trebuie să vă precizez clar că felul în care ați vrut să ajutați femeile este o infracțiune penală aici în Germania”, a conchis Gericke.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu