Româncă (23) înjunghiată la Târgu de Craciun din Speyer

Ea venise la Speyer să lucreze la Târgul de Crăciun – și a murit de o moarte groaznică!

Speyer – Uciderea oribilă a unei femei (23 de ani) în inima orașului catedrală – acum ies la iveală mai multe detalii: făptuitorul și victima nu erau turiști – ar fi trebuit să ajute la Speyer Târgul de Crăciun (început: 21 noiembrie). !

Procurorul principal din Frankenthal, Huber Ströber, a declarat pentru BILD: „Cu toate acestea, când cuplul de români nu a venit la muncă vinerea trecută și suspectul și-a sunat șeful și i-a spus că s-au ratacit, un angajat s-a dus la apartamentul de vacanță și a găsit romanca de 22 de ani intr-o balta de sânge”.

Tânăra a fost descoperită înjunghiată într-un apartament de vacanță din orașul vechi vinerea trecută. La scurt timp după aceea, iubitul ei (22 de ani) a fost arestat la locul crimei fără rezistență și de atunci se află în arest pentru omor din culpă.

Potrivit parchetului, tânăra de 23 de ani și iubitul ei sosiseră deja cu o zi înainte de sangeroasa crimă și stăteau într-un apartament de vacanță.

Suspectul tace

Potrivit anchetatorului șef, suspectul s-a rănit în atacul cu cuțitul asupra partenerului său. Anchetatorul-șef nu a vrut să comenteze declarația unui locuitor din zonă, potrivit căreia suspectul aproape că i-a tăiat capul iubitei sale în timpul atacului cu cuțitul.

Suspectul a rămas până acum tăcut cu privire la motivul și fundalul crimei. Investigațiile sunt în derulare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu