pexels-photo-9263456.jpeg
Photo by Kaan Durmuş on Pexels.com

Dosar de înșelăciune fiscala pentru un roman ce a condus o mașină înmatriculată in Romania

În Weimar North, polițiștii au efectuat marți seară un control de trafic, în care un bărbat de 46 de ani a condus un Mercedes ce ii aparținea. 

Bărbatul, care provine din România, se deplasa în oraș cu vehiculul său, care era și înmatriculat acolo. Cu toate acestea, deoarece locuiește în Germania de câțiva ani și nu și-a înmatriculat mașina în mod corespunzător, acum se confruntă cu o plângere în temeiul Legii privind impozitul pe autovehicule. Cu mașina, care nu este înmatriculată în Germania, a evitat obligația fiscală locală aplicabilă la care este supus de îndată ce își are centrul vieții în țară pentru o perioadă mai lungă de timp.

Noi de la erichmocanu.tv anunțăm de ani buni pe platformele noastre, ca fiecare cetățean ce trăiește de mai bine de 6 luni in Germania, dar are o mașină înmatriculată in România, este obligat sa anunțe biroul Fiscal si sa întrebe daca poate plați impozit in Germania fără sa înmatriculeze autovehiculul. Doar cei de la Finanzamt pot decide!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu