Roman fără adăpost aruncat într-un camion de gunoi

Dresda – Mare noroc pentru o persoană fără adăpost din Dresda. Emil D. (50) a dormit în stare de ebrietate într-un recipient de hârtie noaptea. Când camionul de gunoi privat a golit coșul de dimineață, bărbatul a ajuns în camionul de gunoi. Dar pompierii au reușit să-l elibereze.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.30 în cartierul Pieschen. Doi muncitori tocmai aruncaseră o tonă de deșeuri de hârtie când au auzit țipete. La început nu au putut face apeluri de ajutor, dar când încă se auzeau după scurt timp, au verificat zona de încărcare a camionului de gunoi.

În containerul de hârtie a rămas fără adăpost Emil D. (50) din România

Ceea ce nimeni nu bănuia la acea vreme: în recipient (1100 de litri) se aflau nu doar hârtie și carton, ci și un bărbat. „M-am trezit când mașina de gunoi chiar golise tomberonul, spune barbatul fără adăpost catre BILD. — Am sunat după ajutor.

Au sunat imediat la 911 și au deschis cala. Acolo l-au descoperit pe Emil D. (50) din România. Între timp, au sosit serviciile de urgență. „O echipă a folosit o scară pentru a avea acces la interior”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor, Michael Klahre (43 de ani). Salvatorii au aruncat cartoanele și deșeurile de hârtie pe stradă și l-au scos pe bărbat.

Acesta a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital. Românul a putut părăsi ambulanța puțin mai târziu, spunând BILD: „Dezastru. Am băut bere și am vrut doar să dorm. Acum mă doare piciorul.” Și a fugit cu lucrurile lui…

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu