Pedeapsa pentru autocolant cu degetul mijlociu pe plăcuța de înmatriculare

Fiecare șofer știe că există amenzi pentru afișarea degetului mijlociu în mașină. De aceea, un șofer a ales un formular special pentru această declarație: un autocolant pe plăcuța de înmatriculare. Dar tocmai din cauza acestui autocolant puturos cu degetul ar trebui să plătească o amendă de 65 de euro. Cazul a ajuns în instanță și verdictul este surprinzător.

Instanța a decis, ca nu este nici o problema ce simbolizează degetul, ci autocolantul a fost lipit pe o placuta ce nu are voie sa fie nimic pus. Pentru acest lucru, șoferul a platit un avertisment de 10,00 euro.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu