Luise, în vârstă de doisprezece ani, înjunghiată: Copii suspecți au mărturisit

Potrivit investigațiilor, Luise, în vârstă de doisprezece ani, din Freudenberg, în Renania de Nord-Westfalia, a fost ucisă de două fete pe care le cunoștea. Cei doi suspecți au mărturisit atacul mortal cu cuțitul.

Potrivit anchetatorilor, Luise, în vârstă de doisprezece ani, din Freudenberg, în Renania de Nord-Westfalia, a fost înjunghiată de două fete. Ambii suspecți au sub 14 ani și, prin urmare, nu au vârsta legală, a declarat procurorul responsabil din Koblenz, Renania-Palatinat. Se spune că fetele au ucis-o pe Luise cu „numeroase răni de înjunghiere” , a declarat procurorul superior Mario Mannweiler.

Potrivit anchetatorilor, cele două fete, în vârstă de 12 și 13 ani, au mărturisit fapta. Ei provin din cercul de cunoștințe al copiilor de doisprezece ani uciși. După prima audiere, au apărut contradicții. Au fost apoi interogați din nou luni. Ei ar fi recunoscut faptul.

Din cauza vârstei ei copilărești și a lipsei ei de răspundere penală, nu s-au putut oferi alte detalii despre cursul evenimentelor și motivul. Cu toate acestea, Mannweiler a spus că mai multe răni de înjunghiere au ridicat suspiciunea că ar fi putut fi implicate și emoții.

Fete aflate sub răspundere penală – „fără sancțiuni penale”

„După mai bine de 40 de ani de serviciu, există încă evenimente care te lasă fără cuvinte”, a subliniat vicepreședintele poliției din Koblenz, Jürgen Süs. Ambele fete nu observaseră anterior poliția, se spune.

Întrucât presupușii făptuitori sunt încă copii, asta înseamnă „că nu pot fi impuse sancțiuni penale pentru că legea o interzice”, a spus procurorul principal Mannweiler. Fetele de 12 și 13 ani se află „într-o cameră protejată în grija biroului de asistență pentru tineret”.

Potrivit informațiilor, arma crimei este încă căutată. De asemenea, nu se știe dacă este una sau mai multe arme. Polițiștii au spus că vor continua să cerceteze locul unde a fost găsit cadavrul. În timpul autopsiei cadavrului în secția de medicină legală a Spitalului Universitar din Mainz, au fost găsite numeroase răni de cuțit, au spus autoritățile. Fata din Siegerland Freudenberg a murit de sânge ca urmare.

Un copil de 12 ani, victima unei crime violente

Victima în vârstă de doisprezece ani a dispărut sâmbăta trecută după ce a vizitat un prieten în drum spre casă și a fost descoperită moartă duminică după-amiază, lângă o fostă gară din Renania-Palatinat, lângă granița de stat cu Renania de Nord-Westfalia .

Deja dimineața, polițiștii căutau din nou indicii în jurul locului unde a fost găsit cadavrul în Renania-Palatinat învecinat. Un purtător de cuvânt a spus că aproximativ 30 de ofițeri au fost implicați în căutare. Câinii sau ajutoarele tehnice nu au fost folosite inițial. Era vorba de a nu trece cu vederea niciun indiciu în apropierea locului unde a fost găsit cadavrul.

Prim-ministrul Wüst uluit: „Greu de suportabil”

Prim-ministrul Renania de Nord-Westfalia, Hendrik Wüst (CDU), a fost consternat de acțiunile a două fete din copilărie. „Este de neconceput și de nesuportat ca copiii să fie capabili de astfel de acte”, a spus Wüst. Detaliile descrise au rămas „uimite”. Gândurile și rugăciunile lui sunt cu familia fetei care a fost ucisă.

De câțiva ani, a existat o creștere îngrijorătoare a infracțiunilor criminale și violente comise de tineri, inclusiv de copii sub 14 ani, a spus Wüst. „Din câte știm, acest act este un punct culminant profund tulburător al violenței asupra copiilor”. Cauzele acestei dezvoltări trebuie investigate și trebuie efectuate lucrări preventive.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu