De Miercuri 24.Noiembrie noi restrictii in Bayern – Maxim intalnire cu 5 persoane pentru nevaccinati!

Bavaria înăsprește regulile corona. Cluburile și barurile se vor închide, piețele de Crăciun nu mai vor fii deschise. Ce este adevărat acum.

Premierul Markus Söder vorbește despre o situație copleșitoare. „Incidența crește și paturile sunt pline”, spune Söder. Din acest motiv, guvernul statului înăsprește regulile corona până pe 15 decembrie . Aprobarea parlamentului de stat este încă necesară pentru noile reguli. Votul și declarația guvernului sunt programate pentru marți. Noile reguli ar putea intra în vigoare miercuri seara.

Cluburi și discoteci închise, piețele de Crăciun anulate

Cluburile, discotecile și pub-urile vor fi închise. Motivul: datele din aplicația Luca arătaseră că cluburile sunt conducătoare de infecție.

În plus, toate piețele de Crăciun din țară sunt anulate. Söder subliniază că lui și guvernului îi pare rău pentru mutare. Sperase ca organizatorii să-și asume responsabilitatea, dar acum se vede obligat să facă pasul. Pentru showmen, care au lovit masiv respingerea, ar trebui să existe sprijin financiar.

Restricții de contact pentru persoanele nevaccinate

Markus Söder a spus că va exista o izolare de facto pentru cei care nu au fost vaccinați. Guvernul statului bavarez prevede restricții de contact pentru acest grup. Persoanele nevaccinate ar trebui să aibă voie să se întâlnească cu maximum cinci persoane din maximum două gospodării. În plus, nu au acces în zonele în care se aplică 2G sau 2G-Plus. Asta ar trebui să fie o mare parte din viața publică de marți seara.

2G și 2G-Plus în anumite zone

Regula 2G ar trebui să se aplice în continuare în zonele în care se aplică deja. Este cazul în gastronomie, de exemplu. În plus, serviciile apropiate corpului – care includ frizerii, de exemplu – ar trebui permise doar celor care au fost vaccinați și celor care s-au recuperat. În plus, 2G ar trebui să se aplice în centrele de educație pentru adulți și în școlile de șoferi.

2G-Plus ar trebui să se aplice în primul rând sectorului de agrement. De exemplu, la evenimentele culturale, la evenimentele sportive – cum ar fi jocurile din Bundesliga – și la târguri, sunt permise doar persoanele vaccinate și convalescente cu test rapid negativ. În plus, ar trebui să existe o limită superioară de 25 la sută din ocuparea completă.

Comerțul cu amănuntul ar trebui să fie scutit de reguli. Cu toate acestea, există din nou limite superioare pentru clienți: un singur client ar trebui să fie permis în magazin la zece metri pătrați.

Reguli hotspot în județele cu o incidență deosebit de mare

În județele bavareze cu o incidență de peste 1000 de șapte zile, viața publică urmează să fie în mare parte închisă. Gastronomia, facilitățile sportive și culturale trebuie să se închidă complet. Evenimentele sunt interzise. Potrivit lui Söder, regula hotspot-ului se aplică în opt districte bavareze până pe 15 decembrie. Școlile și centrele de zi ar trebui să rămână deschise acolo.

Creșterea capacităților de vaccinare

Deoarece vaccinarea înseamnă calea de ieșire din pandemie, capacitățile centrelor de vaccinare ar trebui sporite. Söder anunță un summit de vaccinare pe acest subiect după-amiaza, la care Holetsschek și Piazolo vor oferi și consiliere. Toți medicii – inclusiv medicii companiei – ar trebui să fie implicați în vaccinare. 

Grădinițele și Școlile rămân deschise

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu