„Efectele pe termen lung nu pot fi estimate”: Comisia britanică de vaccinare împotriva vaccinării copiilor de 12 până la 15 ani

Comisia Britanică de Vaccinare (JCVI) s-a pronunțat în mod surprinzător împotriva vaccinărilor corona la nivel național pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Deși comisia și-a extins recomandarea de vaccinare pentru copii și adolescenți din această grupă de vârstă cu boli de inimă, plămâni și ficat, nu a dorit să facă o recomandare generală de vaccinare.

Motivul pentru aceasta a fost vineri o declarație a Public Health England conform căreia beneficiile pentru sănătate ale vaccinării au fost marginale pentru persoanele sănătoase din această grupă de vârstă. În plus, comisia s-a referit la indicațiile unei legături între vaccinurile cu inflamație miocardică și ARNm, ale căror efecte pe termen lung nu pot fi încă evaluate.

Până în prezent, recomandarea Comisiei a fost de a vaccina copiii cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani numai dacă se încadrează în grupul de persoane care prezintă un risc deosebit de la Covid-19. Aceasta include, de exemplu, persoanele cu sisteme imune suprimate.

Cu doar o săptămână mai devreme, Ministerul Britanic al Sănătății anunțase că se pregătea pentru vaccinarea la nivel național a tinerilor de 12 până la 15 ani în cea mai mare parte a Angliei. Inițial nu era clar dacă guvernul va urma recomandarea comisiei de vaccinare. Consilierii medicali șefi din cele patru părți ale Angliei, Scoției, Țării Galilor și Irlandei de Nord urmează să facă o recomandare finală care să includă nu numai sănătatea individuală, ci și alte aspecte, precum întreținerea școlii.

Omologul german al JCVI, Comisia permanentă de vaccinare (STIKO), a recomandat inițial împotriva vaccinării generale a copiilor de 12-17 ani. După ce STIKO a fost supus unei presiuni politice masive, această evaluare a fost schimbată.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu