„Probleme grave”: persoanele în vârstă trebuie resuscitate după al treilea vaccin Corona

Într-o casă de bătrâni din Oberhausen au existat complicații grave după vaccinarea a treia contra corona. Doi rezidenți ai azilului de bătrâni au trebuit chiar să fie resuscitați la trei zile după așa-numita „vaccinare de rapel”. O echipă de criză se consultă.

Doi rezidenți ai unui azil de bătrâni din Oberhausen, Renania de Nord-Westfalia, au trebuit resuscitați la trei zile după a treia vaccinare anticorona, așa cum a raportat  marți WDR . 

Secțiune nouă

Ca răspuns la o cerere WDR, orașul a confirmat că doi rezidenți ai unei case de îngrijire medicală din Oberhausen- Holten trebuiau să fie reînviați la trei zile după rapel. În consecință, nu au existat decese. La început s-a spus că trei persoane au fost reanimate.

De asemenea, orașul a anunțat că un total de aproximativ 10% din persoanele vaccinate prezintă tulburări vizibile de sănătate, „în principal sub formă de tulburări cardiovasculare, respiratorii și neurologice”.

Sunt posibile diverse cauze

Dacă există o legătură specifică cu vaccinarea, nu a fost încă investigat în mod explicit. Șeful departamentului de sănătate presupune în prezent că diferite circumstanțe ar fi dus la complicații. Cum ar fi medicamente pe termen lung, creșterea căldurii și deshidratării.

Medicii au avertizat prin scrisoare

Într-o scrisoare internă pe care a primit- o WDR , consiliul de administrație al oficiului raional al Asociației medicilor statutare în asigurările de sănătate informează medicii rezidenți: „Nu vreau să nu vă informez despre aceste incidente”.

Și mai departe: „V-aș ruga să luați singur o decizie medicală dacă așteptați o recomandare de la Stiko sau EMA sau dacă cele trei vaccinări sunt acum atât de urgente pentru pacienții dvs., încât trebuie să le efectuați fără recomandare. “

Medicii trag concluzii

Medicul de familie Oberhausen, Peter Kaup, nu și-a vaccinat pacienții în casele de bătrâni din cauza scrisorii. Vrea să aștepte până când Comisia permanentă de vaccinare a RKI va da undă verde. O a treia vaccinare „care urmează să fie efectuată rapid, fără o recomandare de vaccinare, nu este de înțeles din punct de vedere medical”, a declarat el pentru WDR.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu