Israel: Cu toate ca nr.infectatiilor explodeaza – ei se pregatesc de Vaccinarea 4

Acum că a treia rundă de vaccinare cu vaccinul Pfizer este în plină desfășurare în Israel, administrarea unei a patra vaccinări este deja în dezbatere. Ministerul Sănătății a anunțat că „Green Pass” va expira la șase luni după ce titularul primește a doua sau a treia vaccinare.

Nervii sunt pe margine cu auto-proclamatul “campion mondial la vaccinare” Israel. În ultima săptămână, Marea Mediterană a înregistrat un nou record de cazuri zilnice. Autoritățile sanitare își schimbă constant obiectivele de combatere a coronavirusului.

Israelul – prima țară care a oferit oficial a treia doză de BioNTech chiar și împotriva recomandării OMS – și-a început „campania de rapel” pe 1 august. În acel moment, tuturor israelienilor în vârstă de 60 de ani și peste li s-a oferit o nouă vaccinare. Vârsta de eligibilitate a fost apoi redusă treptat și săptămâna trecută s-a extins la toate persoanele în vârstă de doisprezece ani și peste care au primit a doua doză cu cel puțin cinci luni în urmă. Acest lucru afectează deja 2,5 milioane de oameni – peste un sfert din populația țării.

A patra vaccinare cu BioNTech

Dar acesta nu pare să fie sfârșitul poveștii. Dr. Salman Zarka, cunoscut și sub numele de „Țarul COVID” din Israel, recomandă israelienilor să se pregătească pentru a patra vaccinare, conform Rapoartele de Times lui Israel . Într-un interviu acordat postului de radio public Kan , Zarka a spus:

Aceasta a patra vaccinare ar putea fi modificata in consecință pentru a proteja mai bine impotriva noilor variante ale coronavirusului.

Vezi aici nr de infectării in comparație: Israel, Romania, Austria, Germania si India

În ceea ce privește „modificările vaccinărilor”, el a precizat, de asemenea:

„De acum înainte aceasta este viața noastră în valuri”.

În august, el a declarat ziarului :

“Și când vaccinurile și anticorpii se epuizează, se pare că avem nevoie de o altă lovitură la fiecare câteva luni – ar putea fi o dată pe an sau la fiecare cinci sau șase luni”.

„Green Pass” urmează să expire la șase luni de la ultima vaccinare

Ministerul Sănătății a mai anunțat săptămâna trecută că așa-numitul „pașaport verde” – un document care oferă acces la anumite adunări și locuri publice pentru persoanele vaccinate sau care s-au recuperat de la coronavirus – la șase luni de la primirea celui de-al doilea sau al treilea titularul expiră. Acest lucru sugerează că o a patra doză trebuie administrată în șase luni.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu