Mai multe state federale împotriva vaccinării parțiale

Chiar dacă vaccinarea parțială a fost deja decisă, data de începere a acesteia poate fi amanata. Mai multe state federale sunt aparent împotriva vaccinării obligatorii de teama lipsei de personal în clinici și case de bătrâni.

De fapt, cerința de vaccinare parțială pentru personalul medical și spitalicesc a fost deja decisă. Dar acum introducerea vaccinării obligatorii, care era de fapt planificată pentru mijlocul lunii martie, este pe un prag sensibil. După cum a aflat „ Tagesspiegel ” din cercurile guvernamentale și federale, se fac presiuni pentru o amânare. În schimb, ar trebui mai întâi să aștepte introducerea noului vaccin inactivat de la producătorul Novavax, potrivit unei cancelarii de stat est-germane.

Vaccinul Novavax va schimba valul?

Prea multe asistente sunt încă sceptice și nu mai pot veni la muncă din cauza obligației de a se vaccina. Noul vaccin ar putea fi mai acceptat decât precedentul pe baza noului ARNm și astfel să conducă la o rată mai mare de vaccinare fără nicio vaccinare.

Primul transport Novavax de 1,75 milioane de doze este programat să fie disponibil începând cu 21 februarie. Dacă cei care doresc să fie vaccinați pot fi vaccinați de două ori, acest lucru ar putea întârzia introducerea cu câteva săptămâni. Subiectul ar putea fi, de asemenea, pe ordinea de zi a noii reuniuni federale-state privind pandemia de corona de luni, se spune.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu