NRW este al 3-lea stat federal ce nu mai plateste Carantina

Dupa Baden-Württemberg si Rheinland-Pfalz vine si Nordrhein-Westfalen ca al 3-lea stat federal ce vrea sa nu mai plătească salariile/despăgubire pentru persoanele carantina-te nevaccinate.

Regulamentul ar trebui sa intre pe 11 octombrie in vigoare, a declarat ministrul Sănătății Karl-Josef Laumann ( CDU ) vineri după-amiază. Persoanele care nu pot fi vaccinate din motive de sănătate rămân scutite de această regulă.

participă si tu la sondaj, chiar daca nu ai drept de vot!

În mai multe state federale există planuri de abolire a plății continue a salariilor pentru persoanele nevaccinate care trebuie să meargă în izolare pe ordinele oficiale. Ministrul sănătății din Bavaria, Klaus Holetschek ( CSU ), a declarat pentru „Süddeutsche Zeitung” (ediția de vineri) că oricine nu se vaccină, deși nu există motive de sănătate împotriva acesteia, nu poate avea pretenția sa i se ramburseze câștigurile pierdute din punctul său de vedere. De ce trebuie sa plătească Comunitatea pentru neglijenta altora.

În Baden-Württemberg, aceast regulament intra deja din 15 septembrie, iar Rheinland-Pfalz va urma exemplul pe 1 octombrie. 

Există, de asemenea, informații în această direcție si din Hesse, Saxonia Inferioară și Mecklenburg-Pomerania Occidentală.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu