Parlamentul German aproba Vaccinarea Obligatorie pentru cei din Casele de Batrani si Spitale

Personalul din clinici și caminele de batrani va trebui vaccinat împotriva coronavirusului în viitor. Bundestag-ul a trecut cerința de vaccinare parțială cu o nouă lege privind protecția împotriva infecțiilor. Senatul (Bundesrat) mai trebuie să-și dea aprobarea vineri după-amiază.

Bundestag a adoptat vineri Legea privind protecția împotriva infecțiilor, făcând vaccinarea obligatorie pentru personalul medical.

De la jumătatea lunii martie 2022, angajații unităților în care sunt tratați sau îngrijiți persoane care sunt deosebit de expuse riscului de COVID-19 vor trebui să furnizeze dovezi ale unei vaccinări sau recuperări complete. Acest lucru se aplică, printre altele, spitalelor, cabinetelor medicale și caselor de bătrâni.

O cerință generală de vaccinare urmează să fie discutată și decisă în Bundestag anul viitor.

Noul ministru federal al sănătății Karl Lauterbach a descris vaccinarea obligatorie pentru personalul medical și de îngrijire ca fiind necesară. Privind numeroasele decese în unitățile de îngrijire, el a spus: „Nu putem accepta asta”.

Lauterbach: Consecințele pentru persoanele nevaccinate

Înainte de votul din Parlament, ministrul federal al Sănătăţii Lauterbach anunţase consecinţe pentru cei nevaccinaţi: “Nimeni nu trebuie să meargă la închisoare. Dar impunerea de amenzi este inevitabilă”. Trebuie să discutați cu psihologii și economiștii despre momentul în care sancțiunile au efect.

Pe lângă Lauterbach, numeroși politicieni s-au pronunțat recent în favoarea unei vaccinări generale obligatorii împotriva Sars-Cov-2 – inclusiv cancelarul federal Olaf Scholz. El a anunțat că Bundestagul îl va vota fără disciplina obișnuită de grup.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu