REEXAMINAȚI TERMENUL LIMITĂ PENTRU VACCINAREA OBLIGATORIE LEGATĂ DE UNITĂȚI

Ministrul Sănătăţii din Bavaria, Klaus Holetschek (CSU), a cerut guvernului federal să „reconsidere critic, dacă este necesar”, termenul limită pentru introducerea vaccinării obligatorii pentru angajaţii clinicilor, azilelor de bătrâni sau cabinetelor medicale.

Guvernul federal trebuie să clarifice mai întâi întrebările deschise, a spus Holetschek de la „Grupul de media Munchen Merkur tz” (miercuri). “Cine intră în mod special în această obligație de vaccinare? Cum pot fi menținute îngrijirea medicală, medicală și casnică în unități în cazuri individuale? Ce este mai întâi: obligația de vaccinare sau îngrijire?”

Până pe 15 martie

Până pe 15 martie, conform legii federale, angajații din instituțiile de sănătate și îngrijire trebuie să depună dovada vaccinării finalizate, dovada recuperării sau un certificat medical de nevaccinabilitate. Bundestagul și Bundesrat au decis acest lucru la mijlocul lunii decembrie. Cu toate acestea, Holetschek și-ar dori mai întâi să vadă obligația generală de vaccinare împinsă rapid. „Numai atunci, în opinia mea, reglementările privind vaccinarea obligatorie legate de unități pot fi implementate într-un mod semnificativ”, a spus Holetschek de la grupul media. În niciun caz nu trebuie să se dea impresia că anumite grupuri profesionale sunt împovărate unilateral cu dezavantaje.

Mai există și un alt motiv pentru a verifica termenul limită: vaccinul de la producătorul Novavax va fi livrat la sfârșitul lunii februarie. „Acest vaccin proteic – se bazează pe o tehnologie diferită de vaccinurile corona disponibile anterior – poate juca din nou un rol pozitiv în a convinge unii oameni să se vaccineze”, a explicat Holetschek grupului media. În Bavaria, vaccinul ar trebui, prin urmare, să fie disponibil de preferință pentru vaccinarea angajaților din instituțiile de sănătate și îngrijire.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu