Reguli Corona: acest lucru se aplică școlilor și Gradinitelor din Bavaria după vacanță

Sărbătorile de Crăciun sunt aproape de sfârșit, luni ușile majorității creșelor si școlilor din Bavaria isi vor deschide din nou pe lângă porțile școlii. Pentru a face față variantei Omikron, Statul Liber a înăsprit regulile de testare – în special pentru cei mai tineri.

Pentru copiii de grădiniță:
Din 10 ianuarie, încă nu există un test obligatoriu în creșă, ci o cerință de verificare a testelor pentru tutori: Trebuie să „asiguri credibil” de trei ori pe săptămână că au copii din primul an de viață cu negativ Testați singur rezultatul acasă. Testele plătite de Statul Liber cu certificat de eligibilitate trebuie să aibă loc, în general, în zilele de luni, miercuri și vineri. Dacă un copil lipsește într-una dintre aceste zile, trebuie făcut un test în ziua în care este îngrijit din nou.

Facilitățile pot decide singuri dacă părinții trebuie să aducă ca dovadă a testului caseta de testare cu rezultatul negativ sau un formular nou semnat de fiecare dată cu data curentă. Între timp, Ministerul Afacerilor Sociale a șters documentația video care era planificată inițial în cazul unor îndoieli cu privire la credibilitatea informațiilor parentale. „Presumăm că persoanele autorizate și-au îndeplinit obligația de a face dovada unui test dacă au declarat acest lucru în consecință”, se spune în susținerea declarației.

Pentru școlari:
Până în prezent, școlarii care fuseseră dublu vaccinați sau s-au recuperat după o infecție corona erau scutiți de testele obligatorii regulate în clădirea școlii. Având în vedere numărul mare de infecții și varianta mai contagioasă a Omikron, care subminează parțial și protecția împotriva vaccinării, și ei trebuie să folosească din nou în mod regulat bastonașe de testare.

Mai exact, funcționează în Statul Liber în așa fel încât un test de bazin PCR să fie efectuat de două ori pe săptămână la școlile primare și cu nevoi speciale. Copiii sug un tampon – de unde și numele „Lollitest”. Toate tampoanele sunt examinate împreună cu metoda PCR foarte precisă; dacă rezultatul este pozitiv, copilul afectat este identificat folosind probe de rezervă.

Deoarece rezultatul testului de bazin este disponibil doar după o anumită întârziere, se va efectua și un autotest la școlile primare și cu nevoi speciale luni dimineața la începutul orelor. La toate celelalte școli, elevii se testează singuri de trei ori pe săptămână, alternativ, un test rapid PCR sau antigen POC negativ este acceptat în fiecare caz.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu