Fake Avocat – Fake Anwalt

In ultimile luni, mii de cetățeni au primit scrisorii cu titlu “avertisment pentru încălcarea drepturilor de autor”.

erichmocanuTV va arata la ce trebuie sa aveți grija și cum sa reacționați când va ajunge în cutia postala o asemenea scrisoare.

De obicei, asemenea scrisorii se trimit de Avocații specializați pe domeniul Protecției Datelor Personale, încălcarea Dreptului de Autor sau încălcarea legii Internetului TMG.

Care sunt primi pași ce trebuie făcuți?

  • Scrieți pe plicul scrisorii data când a ajuns scrisoarea in cutia postala.
  • Cautați în google dacă Biroul de avocatura chiar exista.
  • Fiecare scrisoare chiar di de la avocații, trebuie sa conțină și Nr. de Identificare Financiara (Steueridentifikationsnummer St-ID.) Nr. trebuie sa contina DE……. si 9 numere
  • Cautați pe platforma Baroului de Avocați dacă numele Avocatului este înregistrat. https://www.bea-brak.de/bravsearch/index.brak

Atenție la perioada de Reacție!

In general, la toate scrisorile care le primiți exista un anumit termen de reacție. Exemplu la scriitoriile Galbene ce vin de la Judecătorii, Executorii (Gerichtsvollzieher), Amenzii etc, este timpul de reacție 7 sau 14 Zile.

La scrisoriile ce vin de la Companii sau persoane private cu care aveti un contract, timpul de reactie este 14 sau 30 de Zile.

In aceasta perioada aveți obligația de a Plati sau Contesta. Daca va angajați un Avocat sau organizația AEBS.org, trebuie sa luați în calcul ca și ei trebuie sa respecte termenul de reacție. Deci, reactionati din Timp!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu