Un medic de la Bochum cere izolare pentru persoanele vaccinate: „Ce mai mari răspânditori de virusuri”

Un medic de la Bochum îi numește pe cei vaccinați drept adevărații conducători ai pandemiei: s-ar simți prea în siguranță și, prin urmare, nu ar mai respecta regulile AHA și alte măsuri de precauție. Prin urmare, el a făcut apel la izolare pentru persoanele vaccinate.

Un medic din Bochum cere blocarea imediată, și numai pentru persoanele vaccinate, după cum relatează WAZ  . Pentru că pentru Kenan Katmer, regulile corona precum 2G în restaurante sau 2G + la evenimentele majore, evident, nu sunt suficiente. 

https://preprod.erichmocanu.tv/sondaje/sondaj-corona-sars-cov-2/

Dar cum își justifică medicul afirmația? 

Pentru el, persoanele vaccinate sunt „cei mai mari răspânditori de virusuri”. În cabinetul medicului său, 90 la sută dintre persoanele care au fost testate pozitiv sunt vaccinate.

Katmer bănuiește că acest lucru se datorează neglijenței excesive și respectării mai puțin consecvente, de exemplu, a regulilor AHA de către cei vaccinați:

„Cei mai mulți oameni vaccinați simt că sunt într-un fals sentiment de securitate și cred că coronavirusul nu le va mai dăuna prin vaccinare. Dar aceasta este o eroare.”

Cu toate acestea, vaccinul previne în primul rând o evoluție gravă a bolii. Până când mai multe medicamente vor fi pe piață, medicul de la Bochum vrea să informeze și să sensibilizeze și mai multe persoane. O izolare pentru persoanele vaccinate ar putea ajuta, de asemenea, să se asigure că persoanele vaccinate, în special, își reduc semnificativ contactele și activitățile sociale.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu