Poliția încheie campania de vaccinare pe aeroportul din Lübeck – este posibil ca vaccinul să nu fie permis

Poliția a întrerupt o campanie de vaccinare ilegală din aeroportul din Lübeck. Există o suspiciune că vaccinul nu este aprobat. Aeroportul îi aparține lui Winfried Stöcker, un doctor în medicină care și-a dezvoltat propriul vaccin.

Pe aeroportul din Lübeck, poliția și orașul au încheiat sâmbătă o campanie de vaccinare ilegală cu o mulțime mare. Există suspiciunea că vaccinul nu este aprobat și, prin urmare, constituie o infracțiune în temeiul Legii medicamentelor, a declarat seara departamentul de poliție din Lübeck. S-a spus că 50 de persoane au fost vaccinate înainte ca acțiunea să fie oprită de poliție și administratorii locali.

Când ofițerii au sosit în jurul orei 15, 80 de persoane au fost găsite în fața clădirii aeroportului, iar mai multe persoane se îndreptaseră spre aceasta. În sala de check-in se aflau aproximativ 150 de persoane care doreau să se vaccineze . Potrivit informațiilor, vaccinările au fost efectuate într-o cameră de birou amenajată în acest scop. Nu era trafic aerian.

Ofițerii au asigurat probe de vaccinare, seringi și liste de vaccinare și au înregistrat datele personale ale celor prezenți. Mai multe detalii nu vor fi oferite momentan, spune purtătorul de cuvânt al politiei. Acestea vor urma în săptămâna viitoare conform acordurilor birourilor și autorităților implicate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu