A FUGIT ÎN ȘOSETE: Copilul de 8 ani a fugit de Biroul de asistență pentru tineret

Hamburg – Această căutare a ținut în suspans salvatorii de la poliție și pompieri de miercuri după-amiază!

Dulijano Amir Sabedinov, în vârstă de opt ani, a fugit de pe strada Urenfleet miercuri după-amiază, când el și cei doi frați ai săi (1, 3) urmau să fie luati de biroul de protecție a tinerilor.

Motivul: La ora 10:50, un mandat de arestare pentru deținere de droguri urma să fie executat în apartamentul părinților împotriva tatălui – dar acesta nu era acolo.

Atunci când oficialii au observat starea murdară și plină de gunoi pe terasa casei, au anunțat biroul de asistență pentru tineret.

Poliția îl caută pe băiatul dispărut. Foto: Marco Zitzow

Personalul unității a sosit apoi la ora prânzului. Se cercetează modul în care copilul de opt ani a observat atunci decizia că ar trebui să fie luat în grija biroului de asistență pentru tineret.

Polițiștii l-au căutat până seara pe copil cu un câine sniffer, nenumărați ofițeri și un elicopter – până acum în zadar. Se spune că a fugit purtând doar șosetele negre.

Potrivit informațiilor, mama a refuzat să ofere polițiștilor o mostră de miros a băiatului pentru câinele de urmărire.

Se presupune: În trecut, se spune că copiii au mai fost luati de la mama in custodia statului.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu