139 de euro în bani pentru climă, pe lângă venitul cetățenilor, venitul de bază și ajutorul pentru locuință: Termenul limită de înregistrare se apropie în curând

Verein Sanktionsfrei Împreună cu o largă alianță de organizații sociale, asociația dorește să plătească 139 de euro pentru climă către 1.000 de beneficiari de alocații pentru cetățeni și ajutoare pentru locuințe din Germania. erichmocanu.tv informeaza cine poate beneficea.

Potrivit Sanktionsfrei, 20.000 de persoane s-au înscris până acum în campanie pentru a primi banii pentru climă. Cei care mai doresc să participe se pot înregistra până la 4 aprilie 2024, ora 23.59.

Ideea care stă la baza banilor pentru climă este de a compensa costurile suplimentare cauzate de prețurile la carbon, care sunt suportate în special de gospodăriile private. Prețurile la carbon, care până acum au afectat în principal companiile, generează anual venituri de miliarde de euro pentru stat.

Cu toate acestea, potrivit criticilor, aceste venituri nu vor fi returnate populației, așa cum se prevede în acordul de coaliție, ci vor fi investite în proiecte industriale majore și în alte sectoare ale economiei.

O întrebare importantă pe care și-o pun multe persoane este dacă alocația pentru climă este luată în considerare de către agenția pentru ocuparea forței de muncă.

În conformitate cu secțiunea 11a (4) SGB II, această plată nu este considerată venit și, prin urmare, nu poate fi luată în considerare. Dacă aveți în continuare probleme cu centrul de ocupare a forței de muncă, ar trebui să depuneți o contestație cu referire la tabelul 11a (4) SGB II

Nu. Toți cei care primesc alocație pentru cetățeni sau ajutoare pentru locuințe pot participa. Cu toate acestea, din păcate, banii sunt suficienți doar pentru 1 000 de persoane. Potrivit “Sanktionfrei”, lotul decide.

Pe site-ul web al asociației este disponibil un formular de înscriere. Adresa este: https://sanktionsfrei.de/klimageld/start

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu