Abuz sexual în grădiniță – educatoarea primește o pedeapsă cu suspendare și interdicție profesională

Un fost educator de la o grădiniță din Hanovra a fost condamnat la un an și două luni cu suspendare pentru abuz sexual asupra unui copil aflat în grija sa.

Potrivit unei purtătoare de cuvânt a tribunalului districtual din Hanovra, bărbatul a primit, de asemenea, interdicție de a lucra timp de patru ani și trebuie să plătească 2.000 de euro unui centru de consiliere. În consecință, tribunalul a considerat că s-a dovedit că fostul educator de grădiniță a atins o fetiță în mod indecent în zona genitală în timp ce îi schimba scutecul în februarie 2022. Sentința nu este încă definitivă. Potrivit unui articol din Hannoversche Allgemeine Zeitung (HAZ), care a relatat primul despre această hotărâre, bărbatul ia în considerare posibilitatea de a face apel. Verdictul a fost pronunțat luni (19 februarie).

Procesul a fost suspendat provizoriu în iulie 2023, deoarece un martor important se afla în străinătate. Când aceasta s-a întors în Germania, procesul a fost reluat. Grădinița în care era angajat bărbatul ajunsese pe prima pagină a ziarelor pentru că managerul dorea să deschidă acolo o “cameră de explorare a corpului”. Planul nu fusese convenit cu furnizorul, s-a spus ulterior. Acesta nu a fost realizat.

Educatorul acuzat a fost acuzat inițial de două cazuri de abuz sexual asupra pupilelor, dar bărbatul a fost condamnat în cele din urmă doar pentru un singur caz. Potrivit HAZ, anchetatorii au găsit, de asemenea, patru imagini șterse cu conținut pornografic pentru copii și tineri pe computerul fostului educator.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu