Patru elevi au fost răniți cu un cuțit la un liceu din Wuppertal

La o școală din Wuppertal, un adolescent și-ar fi atacat colegii de clasă cu un cuțit. El a rănit cel puțin patru elevi și pe el însuși în acest proces.

Potrivit poliției, cel puțin patru elevi au fost răniți de un atacator la un liceu din Wuppertal. Potrivit ministrului de interne al landului NRW, Herbert Reul, presupusul agresor a folosit un cuțit. El și-a provocat singur răni de cuțit care i-au pus viața în pericol, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Düsseldorf.

Suspectul a fost arestat. Potrivit primelor informații, se crede că acesta este, de asemenea, un elev. Detaliile infracțiunii sunt încă neclare.

Potrivit procuraturii din Wuppertal, școala a declanșat dimineața o alarmă de alarmă de amok. Trei dintre elevi au fost grav răniți în urma atacului. Potrivit procuraturii, aceștia se află în prezent la terapie intensivă. Se pare că suspectul ar fi folosit mai multe arme albe. Într-o scrisoare adresată părinților, directoarea școlii a declarat că elevul era bolnav psihic. După cum a confirmat poliția pentru WDR, suspectul este un coleg de clasă de 17 ani din clasa a șasea.

La fața locului s-au deplasat poliția și pompierii cu mai mulți pompieri. Clădirea a fost evacuată și percheziționată. Elevii sunt în siguranță și în prezent sunt îngrijiți, a precizat poliția. Mulți elevi păreau vizibil zguduiți de incident. Aceștia fuseseră preluați de părinții lor. Potrivit poliției, la fața locului a fost înființat un punct de contact pentru părinți.

Incidentul a avut loc la liceul Wilhelm-Dörpfeld-Gymnasium din cartierul Elberfeld din Wuppertal. Potrivit presei, mai mulți elevi s-au baricadat în sălile de clasă. De atunci, școala a fost evacuată.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu