Marc G. în instanţă. După citirea rechizitoriului, publicul a fost exclus

Acest polițist a violat patru femei

Nürnberg – Bărbatul tuns scurt își ascunde fața în spatele unui dosar albastru. Marc G. (33) evident că nu vrea să fie recunoscut, pentru că conform rechizitoriului este probabil cel mai prost polițist al Germaniei!

Se spune că fostul oficial de la postul de poliție Nürnberg Sud ar fi violat patru femei. Acuzatia:

► Înainte de 31 decembrie 2018, se spune că ar fi molestat o femeie care suferea de tulburare post-traumatică. Uneori se spune că nu a mai perceput clar împrejurimile. Polițistul a profitat de asta pentru a o abuza.

► Între octombrie 2019 și august 2020, se spune că și-a forțat partenerul de atunci să facă sex de două ori în apartamentul comun din Cadolzburg. Odată el a încătușat-o, cealaltă dată a îngenuncheat pe ea și i-a ținut mâinile la spate.

► După ce a făcut sex cu iubita lui de atunci în apartamentul său în octombrie 2020, se spune că el a forțat-o să facă sex anal.

► Când fosta lui iubită a aflat în toamna lui 2021 că Marc G. a înșelat-o, a început să plângă. Se spune că bărbatul a violat-o.

Se spune că el a sărutat o a cincea femeie împotriva voinței ei în vara lui 2020 și i-a mangaiat coapsa.

Acuzație: furt din morți

În plus, procurorul Franziska Reinsperger îl acuză pe fostul polițist de furt cu armele în acțiune!

Când a fost chemat în apartamentele decedatului după moarte, a furat odată 2.600 de euro în ianuarie 2022, iar în februarie 2020 cel puțin 3.000 de euro. În ambele cazuri, își purta arma de serviciu la îndemână. El a recunoscut unul dintre furturi mai târziu în proces.

Între timp, Marc. G a fost eliberat din serviciul de poliție, este în arest din martie 2022.

Imediat după citirea rechizitoriului, publicul a fost însă exclus din proces.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu