Aldi anulează primele casări rapide – pentru că sa furat prea mult

Aldi Süd testează casele de casă în Germania, unde clienții își pot scana și își pot plăti singuri bunurile. Într-o sucursală din Köln, conceptul pare să nu funcționeze. Aldi închide din nou casele de auto-scanere acolo. Motivul: au fost furate prea multe.

O sucursală Aldi Süd din cartierul Niehl din Köln închide deja casele cu autoscanere deschise recent. După cum relatează „Express” din Köln, acesta are un motiv simplu: clienții au furat prea mult. Se spune că, în special, produsele de patiserie erau adesea înșelate. În special, tinerii din școlile din apropiere au ambalat adesea mai multe produse de panificație decât au plătit pentru ei, a spus „Express”, citat de un martor anonim.

Aldi Süd testează casele cu autoscanare în 30 de filiale din Germania

După cum continuă să scrie ziarul, Aldi Süd nu oferă nicio informație precisă despre câte furturi au fost și cât de mari sunt pagubele cauzate. Cu toate acestea, ar trebui să fie mai mare decât avantajul de cost al noilor case de marcat.

Aldi Süd testează în prezent casele cu auto-scanare în 30 de locații din Germania. Casele de marcat au teoretic două avantaje. Compania salvează casierii și clienții se mișcă mai repede. În SUA, astfel de case de marcat sunt comune de mult timp. 

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu