Autoturism furat, confiscat în timpul unui control al poliției pe autostrada A3, în districtul Passau

Poliția a oprit sâmbătă un șofer co o masina înmatriculat în Bulgaria pe autostrada A3, în districtul Passau. Polițiștii au confiscat mașina pe care o conducea bărbatul. Aceasta fusese probabil furată în Belgia.

După cum a informat duminică poliția, polițiștii l-au oprit sâmbătă pe bărbatul respectiv pe autostrada A3, în direcția Austria, ca șofer al unui autoturism înmatriculat în Bulgaria. În momentul în care au fost verificate documentele vehiculului, s-a descoperit că acesta era căutat pentru furt în Belgia.

Cetățeanul român a declarat că a achiziționat vehiculul în mod legal. Acesta a fost acuzat de primire de bunuri furate și a fost eliberat în urma măsurilor polițienești. Vehiculul a fost confiscat. Cercetările sunt în curs de desfășurare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu