Bad Segeberg – livrator de colete cu permis de conducere fals

Joi (15 decembrie 2022), ofițerii de la autostrada de poliție Bad Segeberg și de la secția de poliție districtuală au verificat vehiculul unui distribuitor de colete pe Ziegelstrasse la ora 11:30.

În cadrul verificării, tânărul de 25 de ani din Kiel a prezentat oficialilor un permis de conducere românesc.

Oficialii au putut afla printr-un sistem de comparare a poliției că nu i s-a eliberat nici un permis de conducere român, nici unul german pentru expeditorul de colete. Permisul de conducere prezentat din România a fost deci un fals.

Permisul de conducere fals a fost confiscat și a fost interzisă conducerea în continuare.

În cursul anchetei poliției, s-a stabilit, de asemenea, că parchetul a emis o alertă pentru a afla locul unde se află Kieler.

Bărbatul riscă acum urmărire penală pentru conducere fără permis și fals.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu