Cancelarul Austriei, invitat în România de Marcel Ciolacu. PSD a publicat o scrisoare într-un ziar austriac

Liderul PSD Marcel Ciolacu, preşedinte al Camerei Deputaţilor, i-a transmis o scrisoare oficială Cancelarului austriac, Karl Nehammer, în care l-a invitat în țară ca să se convingă că România merită să facă parte din Schengen.

Pe lângă acest mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu, PSD a cumpărat spațiu de reclamă ziarul austriac Die Presse, pentru a publica o scrisoare a lui Marcel Ciolacu în care îl invită în România pe cancelarul Karl Nehammer.

„Romania şi românii merită să facă parte din Schengen! Este ceea ce i-am transmis cancelarului austriac, Karl Nehammer, printr-o scrisoare oficială şi prin intermediul presei austriece! L-am invitat în România să se convingă singur de eforturile ţării noastre şi ale poporului nostru”, spune liderul PSD pe Facebook.

Marcel Ciolacu precizează, potrivit News.ro, că oficialul din Austria „trebuie să vadă cum este să fii în prima linie de apărare a Europei în războiul cu Federaţia Rusă, să vadă ce înseamnă sute de kilometri de graniţă comună cu Ucraina şi Republica Moldova, să vadă cum România a găzduit sute de mii de refugiaţi, majoritatea mame cu copii fugind din calea morţii, să vadă cum transportăm milioane de tone de cereale pe şosele româneşti şi prin Portul Constanţa, să vadă cum am asigurat energie pentru ca fraţii noştri de peste graniţă să nu îngheţe de frigul la care îi condamnase Putin!”.

„Domnule Cancelar, românii sunt la fel de europeni ca austriecii! Împărtăşim aceleaşi valori şi aspiraţii, iar companiile austriece dezvoltă afaceri profitabile în România. Dacă decizia dumneavoastră ar fi fost corectă, România trebuia astăzi să beneficieze de solidaritatea europeană fiind tot mai integrată cu restul Europei. Trebuie să veniţi în România şi să vă convingeţi de faptul că austriecii se pot bucura în linişte la târgul de Crăciun de la Viena şi pentru că România, şi aliaţii săi din NATO muncesc zi şi noapte pentru a asigura securitatea şi stabilitatea acestei regiuni. Austria este sigură şi datorită României, domnule Cancelar!”, afirmă preşedintele PSD.

Scrisoarea o puteti citi aici: https://www.diepresse.com/

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu