Bundesnetzagentur vine in ajutorul celor ce au internet prea slab

Oricine nu atinge viteza datelor plătite în două din trei zile poate reduce plățile către furnizor în viitor. Guvernul federal oferă un instrument de verificare.

Agenția Federală de Rețea a stabilit reguli pe baza cărora consumatorii își pot reduce plățile lunare dacă internetul fix este slab. Pentru o reducere, clienții ar trebui să măsoare viteza de date a conexiunii lor într-un total de 30 de teste în trei zile diferite, a spus autoritatea de reglementare.

Dacă viteza maximă nu atinge valoarea promisă în două din cele trei zile de măsurare, clienții își pot reduce plățile. Agenția de rețea va oferi de luni un instrument pentru măsurători. Pentru măsurători cu aplicația de desktop breitbandmessung.de revizuită, utilizatorii trebuie să folosească un cablu LAN.

Într-o modificare a Legii privind telecomunicațiile, fostul guvern federal a creat opțiunea de a reduce plățile în cazul unei performanțe reduse sau chiar de a rezilia contractul fără preaviz. Potrivit agenției de rețea, acest lucru este posibil „în cazul unor abateri semnificative, continue sau periodice recurente ale vitezei între performanța efectivă a serviciilor de acces la Internet și performanța specificată de furnizor”. Cu noile reguli stabilite într-o hotărâre generală, agenția de rețea a definit acum când apare o astfel de abatere.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu