Cancelarul Olaf Schoz si pomișorul lui de craciun

O postare misterioasă de Crăciun a apărut pe contul de Instagram al cancelarului Olaf Scholz (64 de ani, SPD). De văzut: o masă împodobită festiv cu cinci luminițe, cel puțin șapte bomboane de ciocolată Ferrero Rocher aurii, mai multe plicuri, cadouri – și cu un ananas tăiat tronat pe o farfurie ca un pom de Crăciun tropical.

Captură de ecran a poveștii Scholz pe Instagram – postarea a dispărut din nou
Foto: cancelar federal/Instagram

Bine? Așa sărbătorește cancelarul german Crăciunul? Politicianul, care de altfel este preocupat de starea sa de fitness, se bucură de Crăciun cu un pachet întreg de praline de ciocolată? Și pentru ce naiba este acel ananas de Crăciun?

Postarea a dispărut după doar câteva minute, iar pe profilul de Instagram al lui Scholz a prevalat din nou calmul de om de stat. Suspiciunea: un angajat al cancelarului, care este responsabil cu îngrijirea contului de cancelar, probabil a greșit la postare – și a trimis salutările celor 1,9 milioane de abonați ai lui Olaf Scholz din întreaga lume.

Un purtător de cuvânt al Biroului Federal de Presă a spus, la întrebarea erichmocanu.TV: „Postarea nu este o postare de la Cancelar. Prin urmare, a fost imediat șters. Fundalul este o neglijență tehnică. Procesele tehnice sunt verificate pentru a evita o astfel de neglijare pe viitor.”

Deși povestea de pe Instagram a fost ștearsă rapid, unii utilizatori au făcut rapid capturi de ecran și le-au distribuit pe Twitter. Ca și utilizatorul Alexander Blum, care a scris : „Cum sărbătorește Crăciunul managerul de rețele sociale al lui Olaf Scholz 🎄🍍 (cu câteva minute în urmă în povestea Cancelarului Insta 😂😂😂, dar apoi a fost șters rapid) Dragostea se îndreaptă spre #ananas!”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu