Cine a pus otravă într-un aparat de cafea din clinica din Murnau?

Incident curios în clinica de accident Murnau (raionul Garmisch-Partenkirchen): Otravă a fost descoperită într-un aparat de cafea în timpul curățeniei regulate.

Se pare că o persoană necunoscută a turnat otravă într-o clinică de accidentare a unui aparat de cafea din Murnau am Staffelsee (districtul Garmisch-Partenkirchen). O substanță necunoscută a fost descoperită pentru prima dată în timpul curățării regulate a unui aparat de cafea, joi. Apoi a fost sesizată poliția , care a dus imediat substanța la experții Oficiului de Poliție Criminală de Stat Bavarez (LKA) pentru examinare.

Aparat de cafea in Clinica Murnau: Ce otrava este?

După cum au descoperit experții, conform poliției, substanța este metaldehidă – adică peleți de melci care sunt utilizați în mod normal împotriva paraziților în grădină. Ulterior, Kripo Weilheim și Garmisch-Partenkirche au fost pornite, ceea ce a stabilit joi la fața locului.

Câți oameni au băut cafeaua otrăvitoare?

Se spune că până la 190 de persoane au băut cafeaua care venea de la aparat cu otrava. Conform informațiilor actuale, însă, „nu sunt de așteptat efecte asupra sănătății” pentru cei afectați – până acum cel puțin nu s-au primit rapoarte cu posibile consecințe simptomatice. Toți cei afectați și pacienții au fost informați de către clinica de accidente Murnau.

Cine a băut această cafea și probleme de sănătate?

Oricine ar fi băut cafeaua și are probleme de sănătate trebuie să contacteze imediat departamentul de poliție Garmisch-Partenkirchen la 08821/917-0. În acest caz, oficialii vă recomandă și să consultați un medic.

Sandra Niculescu