Consulat Itinerant mobil merge la Traunreuth

Vă informăm că în perioada 13-15 octombrie 2023, Consulatul General al României la München organizează Consulat itinerant/mobil la Traunreut, în sediul Bisericii Ortodoxe române din Siebenbürgener Str. 2, 83301 Traunreut, în vederea oferirii de asistenţă şi servicii consulare cetăţenilor români din această zonă.

PROGRAMUL este:

Vineri, 13 octombrie 2023 – intervalul orar 14:00-18:00

Sâmbătă, 14 octombrie 2023 – intervalul orar 9.00–18.00

Duminică, 15 octombrie 2023 – intervalul orar 9.00-18.00

 Cetățenii interesați pot solicita programare până marți 10 octombrie 2023, la adresa de e-mail: munchen.itinerant@mae.ro.

 Mesajul Email prin care solicitați programarea trebuie să conțină:

  • Nume și prenume, beneficiar serviciu consular,
  • Serviciul consular solicitat,
  • Număr de telefon de contact,
  • Toate documentele scanate, eventual codul cererii din portalul www.econsulat.ro, daca documentele au fost deja incarcate acolo.

Vor fi efectuate următoarele SERVICII CONSULARE: pașapoarte simple electronice, titluri de călătorie, transcriere certificate de naștere, căsătorie și deces germane, procuri și declarații.

Taxele (acolo unde există) vor fi achitate la fața locului, în numerar (nu card!)

Pentru eventualele trimiteri poștale ulterioare, vă rugăm să citiți și să urmați instrucțiunile de pe website, la acest link:

Neprezentarea unui plic pretimbrat și completat conform instrucțiunilor nu va permite trimiterea ulterioară pe poștă a documentelor (!)

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu