Control al poliției din Penzberg: microbuz care transporta pasageri fără autorizație

Un microbuz a fost verificat de poliție în Penzberg. Erau prea mulți pasageri la bord. De asemenea, nu exista autorizație pentru transportul de pasageri.

Microbuzul Mercedes românesc cu o remorcă goală a fost oprit duminică (26 noiembrie), în jurul orei 12.00, de o patrulă a poliției rutiere din Weilheim, în Penzberg-Heinz. Potrivit poliției, în urma controlului s-a constatat că microbuzul cu nouă locuri transporta un pasager în plus și că nu deținea licență de transport de persoane.

Șoferul român, în vârstă de 39 de ani, a declarat inițial că pasagerii erau prieteni și cunoscuți. El ar fi efectuat călătoria în mod gratuit, motiv pentru care nu a fost necesară nicio autorizație. Cu toate acestea, când a fost interogat de către polițiști, șoferul nu a putut da numele niciunui pasager, se spune. În plus, unii pasageri au declarat că drumul a fost plătit de angajatorul lor.

Călătoria a fost oprită de poliție. Șoferul a trebuit să plătească pe loc o garanție de 1.300 de euro. Pasagerii microbuzului și-au continuat călătoria din stația Penzberg.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu