Copil Arab luat prin scandal de Jugendamt Bremerhafen si Politia – Video

In dupamasa de 29.04.2023 Polițiști si doua doamne de la Protectia copiilor (Jugendamt) din Bremerhafen intra in casa unei familii de Arabi si aplica măsură de tortura unui copil de aproximativ 10 ani.

YouTube player

Politia din Bremerhafen cauta scuze pe baza mandatului Judecatoresc!

VIDEO – OPERAȚIUNE DE CĂTRE OFICIUL PENTRU TINERET, FAMILIE ȘI FEMEIE ȘI POLIȚIE

Pe rețelele de socializare circulă un videoclip cu o operațiune comună a biroului de protecție a tinerilor și a poliției din Bremerhaven, care este comentată cu afirmații false despre motivele măsurii.

Videoclipul arată un mic fragment dintr-o aplicare a unei hotărâre judecătorească de îngrijire a copilului. Poliția a sprijinit biroul de asistență pentru tineret în această operațiune. Îngrijirea copiilor este întotdeauna ultima soluție și se întâmplă doar dacă există motive serioase.

Vă rugăm să înțelegeți că, pentru a proteja familia și copiii, nu putem oferi alte explicații în baza acestei decizii. Suntem conștienți că videoclipul respectiv este tulburător din punct de vedere emoțional.

Vă rugăm să nu răspândiți fapte și afirmații false. Sursa: https://www.polizei.bremerhaven.de/pm-leser/video-einsatz-vom-amt-fuer-jugend-familie-und-frauen-und-der-polizei.html

Copilul e in Pericol

Daca prin aceasta măsură se ia un copil de la părinți doar pe motivul ca este in pericol, atunci ne intrebăm, unde este pericolul mai mare?

La Părinți sau la Instituția de Psihopați numita JUGENDAMT ?

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu