După două zile – pompierii salvează pisica din copac

Trecătorii au observat pisica mieunată și au alertat serviciile de urgență. Ei au luat animalul din copac cu o scară rotativă și l-au predat proprietarului.

Allach – „Ieri am îndeplinit toate clișeele”, scrie vineri departamentul de pompieri din München într-o declarație. Deși acest lucru se întâmplă rar, joi serviciile de urgență din Allach au fost nevoite să salveze o pisică dintr-un copac folosind scara cu platan.

Pisica stă în vârful copacului două zile

Timp de două zile animalul alb a stat pe ramura bifurcată a unui copac acoperit de zăpadă. „[Pisica] a urmărit probabil ce se întâmplă pe stradă pentru o vreme. Dar la un moment dat a mieunat și a atras atenția asupra ei”, a spus pompierii.

Trecătorii au observat pisica și au sunat la serviciile de urgență. Pompierii au venit și au adus tigrul casei înapoi la pământ. Potrivit rapoartelor, el a fost salvat de bunăvoie.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu