Câinele dispărut s-a întors în familia din Nürnberg după șapte ani

O familie din Nürnberg și-a primit câinele înapoi la șapte ani după ce ea a dispărut. Animalul a dispărut brusc în fața unui magazin din Viena în 2015. Acum cățeaua a reapărut într-un adăpost de animale vienez.

În urmă cu câteva zile, proprietarii de câini din Nürnberg au călătorit în capitala Austriei, Viena, pentru a-și ridica câinele pierdut de mult. Familia o căuta pe Suzi din aprilie 2015. Purtătorul de cuvânt al adăpostului de animale din Viena a anunțat că acum o pot primi pe doamna pechineză acum în vârstă în cartierul animalelor din oraș.

După cumpărături, Suzi dispăruse

Oamenii din Nürnberg au legat animalul în fața unui magazin în urmă cu șapte ani, în timpul unei șederi la Viena. Când s-au întors după cumpărături, câinele dispăruse . După presupusul furt, căutările în mass-media au fost fără succes.

Totuși, în noiembrie, micul câine negru a fost dus la adăpost de autorități. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, atunci când un proprietar nu mai poate avea grijă de animalul său din motive de sănătate, a spus purtătorul de cuvânt, fără să dea motivul în acest caz.

Suzi este acum „bunica de câine”

În spațiile animalelor, numele animalului putea fi citit de pe un cip implantat . După ce adăpostul de animale căuta noi proprietari pentru „Hundeoma Suzi” pe rețelele de socializare, a relatat un utilizator care și-a amintit cazul câinelui dispărut. După aceea, familia a fost situată în Nürnberg.

„Nu mi-am renunțat niciodată la speranța de a o revedea pe Suzi”, a declarat proprietarul Olgica T., citat de adăpost, „A fost o situație de nedescris să o revăd și să o îmbrățișez din nou după toți acești ani”, a spus ea.

Doamnă câine din Nürnberg

Între timp, câinele Suzi a ajuns în siguranță în orașul ei natal, Nürnberg. Dar a fost puțin speriată la început, spune amanta. “Prima noapte a petrecut în patul fiicei mele. Și astăzi nu a părăsit niciodată lângă mine în timpul zilei.” Chiar dacă întâlnirea este asociată cu tristețea de-a lungul anilor pierduți, bucuria reuniunii o depășește. Fiica ei chiar a venit din Madrid special pentru asta.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu