Familia Furdui din nou împreună!

„Când a adus Domnul înapoi pe prinşii de război ai Sionului, parcă visam” – Psalmul 126:1

Vestea cea mare a venit, ultimul copil Furdui a venit acasă. Lea este acum cu familia ei.

Doamne, ce bucurie. Am sunat bunicii după proces să îi anunțăm că Lea va veni acasă. Au plâns de bucurie. Toți am plâns de bucurie și de ușurare. Un an și zece luni de lupte și de suferință au luat sfârșit. Familia Furdui este reîntregită!

Rămâne ca familia să intre într-un proces de refacere și vindecare a rănilor profunde provocate de separarea brutală și timpul îndelungat de despărțire. Îi susținem și ne rugăm pentru ei să fie reîntregiți și vindecați sufletește cât mai repede. Să primească mângâiere și bucurie.

Dumneavoastră, tuturor celor care ați susținut și susțineți această familie, vă mulțumim din suflet. Niciun om nu vă poate răsplăti, dar, așa cum spunea cineva, la vremea răsplătirilor, Dumnezeu nu va rămâne dator. Căci orice ați făcut pentru cei mai neînsemnați, pentru El ați făcut.

Cu stimă, dragoste și prețuire, a transmis Echipa de Inițiativă pe facebook.

Ce s-a întâmplat ?

Dar ceea ce li s-a întâmplat pe 26 aprilie 2021 este o catastrofă. Părinții sunt încă în stare șoc. În jurul orei prânzului, au venit două persoane de la Serviciul de protecție a copilului (Jugendamt) din Germania și i-au ridicat pe cei 4 copii care erau acasă la acea oră, inclusiv fetița de numai un an, spunând părinților că ceilalți 3 copii vor fi luați direct de la școală. „Totul s-a desfășurat rapid, abuziv, FĂRĂ DREPT DE APĂRARE SAU PROTEST“, spun părinții, într-o scrisoare de ajutor publicată pe Facebook

Copiii familiei Furdui, luați de Protecția Copilului din Germania: „Totul a fost rapid, abuziv, fără drept de apărare“

Li s-a comunicat formal că momentan nu trebuie și nici pot face altceva decât să aștepte până vor fi anunțați de către Jugendamt ce se v-a întâmpla în legătură cu copiii. S-a întâmplat după ce fiul cel mare, David, ar fi povestit la școală, profesorilor, că părinții o bat pe sora lor mai mica. Camelia Furdui, mama celor 7 copii, neagă acuzațiile și spune că așa ceva nu s-a întâmplat.

Alianța Renașterea Națională (ARN) și-a exprimat, recent, prin intermediul unui comunicat de presă, solidaritatea: „Familia naturală este sacrosanta iar statul nu își poate aroga autoritatea de a lua acțiuni drastice și ilegale de acest gen la adresa familiei. (…) Părinți a șapte copii minori între un an și 15 ani, familia Furdui se remarcă în comunitatea română din Walsrode unde locuiește, pentru modul exemplar în care își ducea viața creștină și încercă să-și educe copiii într-un spirit creștin și valori creștine”, transmite ARN.

„Confiscarea copiilor, pe 26 aprilie, reprezintă o acțiune abuzivă și ilegală. Părinți a șapte copii minori între un an și 15 ani, familia Furdui se remarcă în comunitatea română din Walsrode unde locuiește, pentru modul exemplar în care își ducea viața creștină și încercă să-și educe copiii într-un spirit creștin și valori creștine”, se mai arată în comunicat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu