Fără pensie pentru „cetățenii Reichului” – Bayern fura Bani

Ca „cetăţean al Reichului”, un poliţist a fost mai întâi suspendat din serviciu, apoi şi-a pierdut pensia. Tribunalul administrativ bavarez i-a respins acum procesul.

Tribunalul administrativ bavarez a respins contestația unui ofițer de poliție care fusese suspendat din funcție ca „cetățean al Reichului” împotriva retragerii pensiei sale. Hotărârea de vineri a fost definitivă, a declarat un purtător de cuvânt al instanței. Ministrul de Interne al Bavariei, Joachim Herrmann (CSU) a salutat decizia : „Acest lucru confirmă acțiunea noastră consecventă împotriva cetățenilor Reich din poliție”.

Cu declarațiile și comportamentul său, oficialul a respins statul din temelii și a pus sub semnul întrebării legile acestuia. „Acest lucru este complet exclus pentru un ofițer. Pierderea pensiei este o consecință pe cât de grea pe cât este necesară”, a spus Herrmann. „Oricine neagă că statul nostru nu există, nu poate avea pretentia să primească un salariu sau o pensie de la el”.

„Nu ai ce cauta” in poliția bavareză

Până la suspendarea sa în februarie 2016, polițistul preda la institutul de pregătire al Poliției Bavareze din Ainring. El a făcut recurs împotriva scoaterii din serviciu. S-a pensionat în octombrie 2019, în timp ce procesul legal era în desfășurare; procedura de apel nu a mai vizat deci scoaterea din serviciu, ci mai degrabă retragerea pensiei.

Oricine este convins de ideile „Reichsbürger”-ului „nu are loc în poliția bavareză”, a spus Herrmann. Există doar câteva cazuri individuale – dar acestea nu pot fi excluse complet cu mai mult de 44.000 de angajați.

Așa-zișii cetățeni Reich nu recunosc Republica Federală ca stat. Ei neagă constituția , autorităților și instanțelor de judecată legitimitatea și nu acceptă notificări oficiale.

Bayern pe post de HOT

Polițistul a cotizat luna de luna la asigurarea lui de pensie. Acuma vine statul și spune, pentru ca tu ai credința ta, tu nu ai voie sa primești pensie!

Cum rămâne cu cotizația plătită luna de luna?

Daca Statul ii restituie toți banii ce au fost plătiți de el cât și de angajator la asigurarea lui de pensie, atunci statul este HOT, pentru ca urma lui s-a îmbogățit.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu