Experții consideră că vaccinarea împotriva coronavirusului este obligatorie în Germania

O vaccinare generală obligatorie în Germania este necesară conform avizului unui expert din partea Ministerului Afacerilor Sociale din Baden-Württemberg.

Cerințele de vaccinare numai pentru anumite grupuri profesionale sau de populație „nu trebuie să aibă prioritate față de o cerință generală de vaccinare”, conform expertizei firmei de avocatură de afaceri Oppenländer din Stuttgart , care este disponibilă „Schwäbische Zeitung”. Ei nu ar putea ajuta în același mod la „reducerea circulației virusului în populația în ansamblu”. De asemenea, ar ridica probleme dificile de demarcare. Din punctul de vedere al avocaților, și principiul egalității de tratament tinde să vorbească împotriva lui.

Experții juridici consideră că o vaccinare generală obligatorie nu numai că este permisă – este chiar necesară în situația actuală. Este adevărat că interferează cu libertățile fundamentale – în special în ceea ce privește dreptul la viață și integritatea fizică, dreptul la libertatea religioasă și dreptul la drepturile părintești. „Totuși, aceste intervenții pot fi justificate constituțional”, spun experții. Și, de asemenea, cu dreptul la viață și integritate fizică: Aceasta include o „datorie de a proteja” a statului pentru cetățenii săi.

În plus, este puțin probabil ca persoanele care nu s-au vaccinat încă, în ciuda accesului ușor la ofertele gratuite de vaccinare, în ciuda tuturor campaniilor de informare și a reglementărilor 3G sau 2G, să facă acest lucru cu alte apeluri, stimulente sau chiar mai multă educație.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu