Greu de crezut, dar aceste fotografii nu sunt din perioada de iarna, ci de vineri, 4 august!

Furtuna a lovit vineri în special centrul orașului. Un strat de grindină de 30 de centimetri înălțime l-a transformat într-un peisaj înzăpezit.

Începutul iernii în Reutlingen (Baden-Württemberg)!

Serviciile tehnice au venit cu pluguri de zăpadă pentru a curăța străzile, potrivit unei purtătoare de cuvânt a orașului. Frunzele și grindina au înfundat canalizările în câteva minute, iar apa s-a revărsat în garaje subterane, pivnițe și clădiri rezidențiale.

Mai aveți curaj sa vorbiți de încălzirea globală?

Aproximativ 250 de pompieri profesioniști și toate departamentele pompierilor voluntari au fost chemați la aproximativ 100 de intervenții. Nivelul apei din Echaz a crescut cu 1,50 metri în cinci minute și a ieșit pentru scurt timp din matcă în districtul Betzingen.

Dar “iarna” de la mijlocul lunii august a fost, probabil, de scurtă durată. Potrivit Serviciului Meteorologic German (DWD), ziua de sâmbătă oferă o avanpremieră a zilelor frumoase care vor urma. Vremea va rămâne în mare parte uscată. Soarele își va face, de asemenea, apariția pe alocuri. Ici și colo, însă, va mai fi totuși câte o ploaie sau un vânt slab.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu