105 euro pentru părinții cu copii de vârstă școlară deja în luna august

Alocația pentru începerea școlii se transferată automat în cont, împreună cu alocația familială. Pentru prima dată, plata se va face în luna august.

În acest an, pentru prima dată, alocația de începere a școlii va fi plătită în conturile părinților cu copii de vârstă școlară încă din luna august, în loc de septembrie, ca în trecut.

Acest lucru a fost asigurat de ministrul familiei, Susanne Raab (ÖVP), într-un comunicat de presă de vineri. “Aceasta pentru ca părinții să poată obține tot ceea ce au nevoie pentru copiii lor într-un stadiu timpuriu”, a declarat Raab. Aceasta ar pune în aplicare cererea asociațiilor familiale.

CÂT VOR FI TAXELE ȘCOLARE ÎN 2023?

  • Părinții primesc 105,80 euro pentru fiecare copil de vârstă școlară între 6 și 15 ani.
  • Alocația pentru începerea școlii este transferată automat în cont împreună cu alocația familială.
  • De la începutul anului, aceasta a fost ajustată automat la inflație, fiind astfel majorată în fiecare an.
  • Pe întreg teritoriul Austriei, de acești bani beneficiază aproximativ 900.000 de copii și familiile acestora.
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu