Îngrijitor acuzată că a abuzat un pacient cu demență

Un bărbat ar fi abuzat sexual mai mulți bătrâni într-un centru de îngrijire. Potrivit poliției, există, de asemenea, înregistrări ale actelor. Un denunț anonim a declanșat ancheta.

Un angajat al unui centru de îngrijire din Ennepetal, în Renania de Nord-Westfalia, este acuzat că a abuzat sexual, timp de mai mulți ani, de femei care sufereau de demență severă. Acest lucru a fost anunțat de poliție și de procuratură.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani se află în arest preventiv de la jumătatea lunii iulie și, până în prezent, a păstrat tăcerea cu privire la acuzațiile care i se aduc. El a fost eliberat de la locul de muncă.

Nouă cazuri cunoscute

Din 2021, femei cu demență severă și, prin urmare, incapabile să opună rezistență, ar fi devenit victime ale agresiunilor sexuale. Până în prezent, sunt cunoscute nouă cazuri. Un purtător de cuvânt al procuraturii a declarat că există înregistrări ale unora dintre aceste infracțiuni, care sunt în curs de evaluare.

Poliția a demarat ancheta după ce a primit un pont anonim. Bărbatul ar fi fost găsit de un coleg de serviciu, noaptea, dezbrăcat și aplecat peste patul unui rezident care avea nevoie de îngrijire în cadrul instituției. Fișierele de imagini găsite pe echipamentul confiscat al bărbatului au coroborat suspiciunea.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu