Smoking and driving

Legalizarea Canabisului! – Pot merge la Munca dupa consumul de Canabis, sau pot conduce ?

Începând de astazi, 1.Aprilie legea Canabisului intra în vigoare pentru cetățenii din Germania si canabisul devine un drog legal. erichmocanu.tv va spune ce aveți voie și când.

In fiecare apartament se pot cultiva pana la un maxim de 3 plante de Canabis.

Noua lege spune ca fiecare cetățean ce a împlinit vârsta de 18 ani, are voie sa dețină asupra lui, pana la 25 g de Canabis in Public si 50 g in locuinta privata. Dacă la un control se depistează mai mult, se deschide Dosar Penal și pedepsele sunt mult mai dure ca pana acum.

Consumul de canabis este INTERZIS în apropierea Grădinițelor, Parcurilor de Joaca, Școli sau alte instituții ori locuri sociale de minori. Distanta minima este 100 m.

Vânzarea Canabisului rămâne mai departe interzisa! Chiar dacă ai plante acasă și iți inviți prietenii sau prietenele la tine, nu ai voie sa încasezi bani sau sa ai alte beneficii pentru oferirea Canabisului.

Nu. Chiar dacă legea Canabisului te lasă sa consumi și sa deții, asta nu înseamnă ca poți merge drogat la munca. Trebuie sa luam în considerare ca pe lângă legea protecția muncitorului mai are și angajatorul un cuvânt de spus.

Legalizarea canabisului a fost în sfârșit decisă. Cu toate acestea, oricine fumează iarbă și apoi conduce o mașină riscă în continuare să își piardă permisul de conducere, chiar dacă va exista o nouă limită de THC.

Deocamdată nu este nici o schimbare în privința șoferilor. Legea veche este mai departe in vigoare.

Deocamdată, nu există o limită legală pentru consumul de canabis la volan, precum cea de 0,5 la mie pentru alcool. Cu toate acestea, în jurisprudență s-a stabilit o valoare de 1,0 nanogram de THC în serul sanguin, peste care există riscul de a fi sancționat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu